söndag 3 augusti 2008

Utan bilder

Nu har vi kommit iväg.
Tio minuter i åtta i morse öppnade sej himlen över Halmstad, nio minuter i åtta började vi packa bilen.

Vi kom iväg, om än lite fuktiga, allt har gått väldigt bra, nu är vi i Linköping, har varit ute i skogen hos Garnhärvan, härlig lokal och härlig miljö, synd att behöva flytta från de.

Handlade lite Visjögarn, som jag tänker använda till en tröja ur Elizabeth Zimmermans bok Knitters Almanac, i natt sover vi i Linköping, planerna är/var att åka norrut men vi får se de ska tydligen regna rejält imorgon.

Jag har börjat på en semestersjal i mitt Noro sockgarn, sjalen är från Inside the Loop och heter Matilda, lagom svår för att sticka i bilen, tycker själv att den blir fin, bild kommer när jag kommit hem, för de saknas en sladd i min packning, bara att gilla läget = )

Ha de så gott på er alla.
Eva.
Tass gillar att

10 kommentarer:

Anna sa...

Jag är så imponerad, dels av ditt stickande, så klart, men du verkar också så händig med bloggen! Hur får du till allt, egentligen!?

Eva S sa...

Hoppas er resa inte regnar bort: Verkar ändå som besöket i Linköping var givande. Nyfiken på semestersjalen blev jag ju. Bila lugnt och må gott.

Annika sa...

Har precis hittat hit o kollat runt lite... blev helsåld på din mössa... finns mönstret i en bok eller på nätet att köpa???? frågar lite snällt för den mössan gillade jag.... ser en massa annat fint också... har "bara" kollat inredning förut men nu är det stickat som gäller... hösten kommer snart o då får man lusten tillbaka... visst har jag fuskat lite i sommar med men inte blir det så mycket som på vintern inte... ha det bra... Kram Annika

Medea sa...

Vad spännande att besöka Garnhärvan. Får se om jag tar mig dit någon gång. Äldsta dottern bor i Linköping så jag är ju där ibland.

Hoppas din resa blir bra!
Jag gillar också din mössa i stil med Anemoi mittens. Supersnygg =)
Kramar Efwa

Metta sa...

Har ännu inte blivit tillfälle att besöka Garnhärvan, trots att jag bor i Norrköping, men har träffat Anette vid flera tillfällen. Nu kommer vi att träffas till helgen på stickstämman utanför Karlstad.

Vill berätta att du fått en utmärkelse av mig, vilket betyder att din blogg tillhör mina 5 favoritbloggar.

Ska också sticka en sjal, Argosy, i Noro sockgarn. Det är min OS-stickning.

Hoppas din semesterresa blir bra, trots att vädret blivit litet sämre just nu.

Sussry sa...

Får önska er en skön resa. Hoppas vädret blir ok.
Kul att besöka Garnhärvan, men antar att det kan vara lite "farlig" också.
Kram!

Louise sa...

Hej Eva och alla andra!
Nu börjar min garnbutik i Halmstad att ta form... Jag öppnar runt den 22 augusti, affären skall heta madebyme och finns på Norra vägen 13. Jag kommer att ha garner från bl a Blue Sky, Sandnes, Kauni, Du store alpakka etc. Stickor från Knit Picks, Susan Bates och Sländan. Dator att leta mönster med och mycket annat. Välkomna! Kolla HP för exakt datum och öppettider.
Kram
Louise

Eva i Halmstad sa...

Hej Louise och alla andra.

De här låter så spännande,ser verkligen fram emot de här, jag kommer att hänga på låset.
Jag körde förbi för nån dag sen och såg att affären börjat växa fram.
Ha de så gott och lycka till Louise, och säj bara till om du behöver nån "hjälp"
Evaq
Eva.

Linda sa...

Jag har sett flera otroligt fina sjalar i Noro sockgarn på Ravelry. Det blir spännande att se hur din kommer att bli! Ha det fint! Linda

Ulricha sa...

Vad tråkigt att semestern "regnade bort". Hoppas att ni får trevligt hemma. Tur att du hann med att köpa lite garn :-)

Ja, det blir lite tomt utan fåglar till vintern. Vi har grönfinkarna i alla fall hela året, som äter utanför vårt fönster. Och hackspettarna och gröngölingarna. Men alla småfåglar och rovfåglar...

Hamnade ni mitt i regnovädret när ni åkte med bilen?