torsdag 14 augusti 2008

Kroppen färdig

Titta nu har jag gjort färdigt kroppen på min Os-kofta, monterat och stickat kragen. Nu är det "bara" ärmarna kvar, de ska jag klara i tid, avskyr att göra ärmar, dom är ju faktiskt mycket större än man tror, mycket större och så är dom oftast två också.


Jag försökte att ta ett bra kort, där inte min hakan med ny finne eller min mage som syns förmycket, var med på , de gick inget vidare, har ju tack och lov inte så långa armar : ) , så jag tog ett kort på koftan på gräsmattan med, när ärmarna är klara kommer mer och förhoppningsvis bättre bilder.Lite trist idag i Os tycker jag , de verkar som om många svenskar har lite otur i år, domarn välter en stol och skrämmer hästen, ändrade domarbeslut, missade duvor och annat tetigt, de kanske är ett sånt år där de är stolpe ut.

Men så är de ju med idrott, alla kan inte vinna, man kan bara försöka så gott de går.

I natt börjar den roliga friidrotten, skoj.Ha de bra på er.

Eva.

14 kommentarer:

Lilla-Anna sa...

Vilka härliga färger, känns lite höst men den är väl tyvärr på väg.
Vet du om att Sticka Lätt i Fbg rear ut drops garnerna.

Ha det gott
/Anna

Ulricha sa...

Oj, vad snabb du är med stickningen. Och vad fin den blir. Ärmarna brukar vara drygare att sticka än man tror... Men du har ju gott om tid på dig.

Jag har en liten stickpaus, började känna mig sliten i axlarna. Vill inte bli stick-oduglig innan OS:et är klart. Jag har breda och långa spetskanter kvar att sticka. Kanske börjar jag imorgon (plocka upp 378 maskor...) eller till helgen.

Hoppas att du får en trevlig helg.

Pärlmudden sa...

Vilka härliga höstfärger!! Koftan blir jättefin.
Ärmar ja... de är orsaken till att jag inte stickar tröjor/koftor särskilt ofta nu för tiden... Men de gånger jag gör det så brukar jag börja med ärmarna så det tråkiga/jobbiga är gjort o bara den skojiga biten kvar.
Ha en bra friidrottsdag, det är väl ödesmatch för handbollstjejerna också?
Heja Carro, och Heja Anna! får vi ropa i eftermiddag iallafall!
Kram Ann-Louise

Sussry sa...

Här är det snabba ryck! Vad duktig du är.
Trevlig helg!

Bim HD sa...

Hm, visst ÄR ärmar tjatiga - eländiga och så kommer de ju i stim... Hela två stycken ska göras, och då helst lika dessutom, hrmpf...
Dock verkar det bli en hiskeligt läcker kofta - älskar färgerna... även om det är höstfärger och jag inte gillar höst, ehhh. Hiskeligt emotsägande jag är va? ;)
Må så grankott...

Garnmoster sa...

Jag tycker det är ganska trevligt att göra ärmar, eller i alla fall lika kul som resten av tröjan. Jag är väldigt inprogrammerad i att börja med bakstycket, sedan framstycket och avsluta med ärmarna. Sedan kan man montera, inte förr. Knasigt men en (o)vana som är svår att bryta.
Kul nu när friidrotten börjar, nu börjar OS på "riktigt".

Tina sa...

Hej och hå vad det går undan här då. Vad du är duktig och snabb med dina stickor. Koftan ser ut som en härlig höstdag.
Ha en trevlig helg
/Tina

Boel sa...

Vilka härliga färgkombinationer på koftan! Du kan du! Bakstycket är väl egentligen roligast när man börjar få en bild v hur det kommer att bli.

Kul att ni snart får en härlig garnaffär i Halmstad!

Trevlig Helg!
Boel

miaring sa...

Jag instämmer i Garnmosters "inprogrammering" bakstycke först därefter framstycke och sedan ärmarna. Jag behöver en avprogrammerare för att göra på något annat sätt. Men varför tror man att armarna ska gå så snabbt? de är ju nästan lika stora som de andra styckena, i alla fall uppe vid axlarna.

Garnängeln sa...

Hejsan!
Vilken härlig modell. Ang mönstret på snurrtröjan finns den i DESIGN STICKAT Jytte Slente. Kan mejla det till dig om du vill.
Trevlig helg Garnängeln

Garnängeln sa...

Ordnar det så fort jag kan. Kramizar G

Garnängeln sa...

Ordnar det så fort jag kan. Kramizar G

Pia sa...

Så jättesnygg det blir, garnet är ljuvligt!

Elsa Xenia sa...

Härligt garn! Jag har upptäckt Adobe Photoshop - lätt att lära sig och man kan klippa kort enligt önskan.