måndag 11 augusti 2008

Os trött

Jag börjar bli trött, inte trött på OS i sej, utan trött på att se samma sak hela tiden.
I går såg jag Emma ta silver säkert 20 gånger, de kan man ju ta när de blir svenskmedalj och så, men idag har jag sett lagkappsguldet till Usa lika många gånger. Får väl skylla mej själv som sitter framför Tv hela tiden och inte har vett att byta kanal eller går en runda. Tycker bara att de finns så mycket att visa , och så mycket som man inte får se.

Man märker att jag börjar bli trött annars också, eftersom jag går upp mitt i natten , så blir de en del fel på min os-stickning, bara att riva upp och göra om.

Men de är ju bättre de så de blir som jag vill ha de.

Har kommit till framstyckena på koftan, som vanligt så krånglar jag till de, försöker göra båda två samtidigt, med två trådar från varje nystan, en från mitten och en från utsidan. De blir väldigt trassligt.Idag kom de en liten söt överaskning till mej på posten, de är Britt-Marie som skickat mej stickmarkörer, och en liten börs att ha dom i, dom är så söta och gröna som jag gillar, börsen måste varit pillig att få ihop.

Jag fick de som tack för hjälpen, virkade några blommor till hennes sjal.

Titta på frimärket, kunde ju inte bli bättre, så likt Tass.

Tack så jättemycket Britt-Marie, hoppas att du kan använda blommorn. Säj till om du vill ha nått mer gjort =)


Nu sitter jag och blir hungrig för allt vad jag kan, maken fyller år och han har bokat bord på Laxbutiken i Heberg, vi ska äta laxbuffe, ska bli så spännande, har aldrig varit där förut, men jag har hört så mycket gott om de.


I morgon åker maken och jag på en liten garnspansrunda, tar tåget ner till Köpenhamn över dagen, ska äta och dricka gott. Förhoppningsvis kommer de att bli lite butiker också =)


Ha de så gott så länge.
Eva.

8 kommentarer:

LisbethW sa...

Hej
Vilken snygg kofta det blir. Ha det så trevligt i Köpenhamn.
Hälsn
Lisbeth

Eva sa...

Koftan blir snygg! Ha en trevlig kväll och en härlig tripp till Köpenhamn. Jag tänker följa matchen mellan HBK och HIF på webbradion och samtidigt sticka.
Kram
Eva i Lund

Annela sa...

Men Laxbutiken och Köpenhamn!! Jag känner hur det vattnas i munnen av båda. Ha det trevligt och njuuut.

Ingela sa...

Jag håller med dig. Så onödigt att visa samma sak hela tiden från OS alltså.
Ha en superbra dag!

Britt-Marie sa...

Tusen tack och börsen är köpt men det är alltid kul att pilla med stickmarkörer och blommorna hade jag inte klarat själv.

Kram

teresa sa...

Du är så ambitiös, som alltid. ha det så kul i Köpenhamn!

Bim HD sa...

Hm... har inte kollat mycket på OS... Insåg att OSstickning och jobb mm inte funkade - så jag tänkte OSvägra istället? ;)
Nä, men något har jag kollat - dock håller jag med. Av det lilla JAG har sett så matar de det samma hela tiden... Någon mer MÅSTE ju bara hända, lovar. Annars vore det nog inget OS, eller?
Må så grankott... ngn som surar över bloggen som vägrar visa sig... som om det skulle hjälpa, men... ;)

Ulricha sa...

Åh, så fin koftan ser ut att bli. Inte undra på att Tass ligger och myser på den :-) Och sjalen är verkligen supersnygg.

Jag tycker också det blir lite löjligt med alla gånger de visar samma sak från OS:et.

Hoppas att Köpenhamnsresan var trevlig.