fredag 29 februari 2008

Hittat nycklen

Hej Nycklen är hittad, den låg ute i sonens bil, mellan sätet och ryggstödet. skönt, men vilken massa tid man lägger på att leta efter grejor, iallafall jag.
Tänkte visa min Mars socka, eller de som var tänkt att bli en socka, de kommer att bli en liten väska, den blev så stor , nog för att jag har stora fötter men jag har inte trädstammar som ben. Nu tänker jag börja på ett par Tropicanasockar i stället, sen får jag se om jag provar på Dominostrumporna igen.

Ha nu en riktigt go helg på er.

8 kommentarer:

Ulricha sa...

Åh, vad synd att det inte blir strumpor. Det ser så fint ut. Men å andra sidan en snygg väska är ju inte dåligt.

Tropicana är stora också (nu hade jag i och för sig 3 mm stickor). Jag har blivit klar med första hälen (short row) och den ser förfärlig ut. Men den får vara som den är, den ser bättre ut på foten i alla fall, fast för stora hål i vändningarna :-(

Ha en trevlig helg. Hoppas att ni får bra väder.

Bland garnnystan och sytråd sa...

Är det här med borttapade nycklar ett syndrom som utmärker pojkar? Vet ine hur många gånger det har letats efter nycklar på de mest konstiga ställen för min 23-åriga son.Tur ni hittade dem.
Trevlig helg! Monica

Annapuh sa...

Men så fina färger! Jag håller med Ulricha att det var synd att det inte blir strumpor, men även att väskan blir snygg istället! :)
Ha en trevlig helg! Mvh Anna

Strumpstickan sa...

Knävärmare?

teresa sa...

Tycker det blir riktigt fräckt. Kan du inte sticka ngt till Tass så han slipper frysa på era promenader?? Trevlig helg!

Knyppeltanten sa...

Visst blir sockorna stora, tänkte först repa upp men kanske dom blir bra ändå, jag fortsätter. Garnet som du undrade om på min blogg är Garnstudions Cotton Viscose.

Eva S sa...

Din början på dominosocka ser ju fin ut. Här börjades det på tropicana direkt. Så fick jag ju be om hjälp direkt. Nu är jag igång men det blir nog en vanlig häl, inte short row. Så skönt att ni ,du, hittade nyckeln.MÅ gott

LenaL sa...

Jättefina färger på dominostickningen, det blir nog en väldigt snygg väska! Visst är det ett konstigt sockmönster, benen är som du säger avpassade för stockar. Jag minskade ner rutorna efterhand, får se om det kan bli något användbart av det.

Kram!