söndag 10 februari 2008

En gång till


Detta är inte roligt, i går satt jag med Glocalnets support i 48 minuter, 48 minuter som jag kunde gjort något mycket bättre av. Internet borta halva fredag och hela Lördagen, söndag sätter jag mej provar lite och får igång de, blir så irriterad, nu pratar vi om att byta leverantör. Hur mycket ska man tåla?
Nå väl.


Jag har sytt ihop koftan, o ta mej tusan så blir de bra, har ingen bild på den, men på blockningen.

Den är fin, gillar alla hoptagningar för midjan , kragen som är som en sjalkrage, och jag har stickat ett knapphål, har lärt mej jättemycket på detta projekt och ändå är jag bara halvfärdig. Idag ska jag sticka kanten runt hela koftan, ska plocka upp maskor runt om på en rundsticka, spännande, de är några bitar som är lite luriga (engelska, lurigheter) får se om de löser sej på vägen..... Ärmarna ligger på blockning, så förhoppningsvis är dom torra i kväll.
Känns som koftan är så bra, att jag funderar på att göra den i svart också, de ni.

Länge sedan jag var så nöjd, skoj.
Tass har varit lite halvraddig, låg och sov HELA fredagen 9-15 , kanske är de ett tecken på att hon börjar bli tonåring, men man blir ju lite orolig när hon inte kommer nosande när man öppnar kylskåpet, men som tur är så är hon normal nu.


Skoj är de också att läsa alla komentarer som jag får , de är så skoj. Älskar att öppna och titta efter, vem de är som varit inne, och vad som skrivits ner, minsta lilla och jag blir glad , Tack alla som lämnar lite spår efter sej.
Så att jag var utmanad på sju sanningar, får se, tycker jag berättar sanningar lite då och då, men jag ska försöka lite senare .


Idag blir de skidskytte (önskar att jag fått vara där, i Östersund alltså) och så ska jag svära över glocalnet.
Kikar också över axlen på maken när han lackar skorstenen, hoppas att de blir en bild i morgon (Glocalnet ?), den kommer att vara helt förändrad, ska bli så spännande.

Ha de gott på er.


21 kommentarer:

Marianne sa...

Den ser fin ut, koftan. Härlig färg. Håller också på med en tröja i ett engelskt mönster och det kan vara lite klurigt ibland.

Bibblostick sa...

Väntar ivrigt på den färdiga koftan i bild.

TvaNystan sa...

Koftan verkar bli riktigt fin! Måste ta tag i det där med att sticka efter mönster. De är samma med matlagning, har svårt att förlja ett ercept! ;-)
Ska lägga ut en massa bilder från Östersund bara orken infinner sig. HAr inte varit på nårga tävlingar men väl vimmlat två kvällar i rad!!!

Medea sa...

Modellen ser jättefin ut! Vad heter den? Kollar om du lagt den på Ravelry =)
Vilken är din favoritfärg egentligen? Det undrar jag *ler*

Frida sa...

tycker oxå koftan ser fin ut. Dröjer nog lite innan jag vågar mig på koftor i full skala (än så länge bara bebiskofta). Garn i kundvagn handlade jag på City gross. Handlar inte mycket garn men de har ett billigt akrylgarn som duger när jag ska sticka benvärmare till barn. Kram Frida

gunilla sa...

Kommentarerna är ju halva nöjet med bloggandet. :) Jag läser inte bara de jag fått på min egen blogg, utan även andras och på det sättat hittar jag nya kul bloggar att läsa. Vi har Bredbandsbolaget som internetleverantör och har aldrig haft några problem...

Sussry sa...

Ser ut att bli så fin, koftan alltså.

Visst är det kul med kommentarer, man blir så glad av dem.

Vi hade Glocalnet tidigare och hade en massa strul plus att de var rent otrevliga att ringa till.

Åsa sa...

Koftan ser ut att bli jättefin. Ska bli kul att få se den färdig och jag håller med dej om kommentarerna. Man blir så glad och taggad när man läser alla snälla ord som folk skriver. Ha det så bra./Åsa

Eva sa...

Koftan ser verkligen fin och skir ut. Snygg färg dessutom. Det alltid roligt när man själv är nöjd med det man gjort, då vet man att man har lyckats:)

Anna sa...

Koftan ser otroligt spännande ut! Ser fram emot bild!

Linda sa...

Vad roligt att du blir nöjd. Det är ju faktiskt det viktigaste! Irriterande med Glocalnet....

Metta sa...

Visst är det irriterande när inte Internet fungerar. Man vill ju så gärna komma åt att läsa både bloggar och kommentarer, andras och egna. Har hittat till många trevliga bloggar genom alla kommentarer på din blogg.

Tycker om färgen på din kofta, som ser ut att bli jättefin. Så roligt det är när man själv är nöjd med det man stickat.

Ha en bra vecka. /Metta

Strumpstickan sa...

Fin kofta oh gosig Tass

Hanneles paradis sa...

Bra att du är nöjd med koftan, supertråkigt, när intenet inte funkar.

Storjägarn´ sa...

Hej
Kul att du vill var med igen ..på mina påhitt :-)

Nystat sa...

Hej!
Jättefin kofta ska bli roligt att se den färdig. Jag brukar aldrig blocka mina tröjor utan lägger dem på torr handduk med våt handduk ovanpå när de är färdiga. Blir det bättre att blocka dem?
Tuss är ju hur gullig som helst, vad är det för sort?

Lantliga drömmar sa...

Hej! Här var det en flitig handarbeterska ser jag! ;-) Massor av fina sockor du gjort, och koftan ser ut att bli riktigt fin!

Ha en härlig vecka!

Annela sa...

Hej Eva och tack för kommentaren på min blogg.
Vilken söt Tass och koftan verkar bli urtjusig. Jag ser också fram emot en bild på underverket.

Annela sa...

Är det en liten dansk-svensk gårdshund du har?

Kida sa...

det blev bokbyte oxå =) och klänningsprovning. med lite planering hinner man med det mesta =) kramis

Nina BF sa...

Koftan ser tjusig ut så här långt, ska bli spännande att få se den färdig!

Kräv ersättning av Glocalnet! Vi har Bredbandsbolaget och det strular som attan emellanåt så jag kräver ersättning för strul, extra telefonsamtal osv. Första gången talade jag med KO och fick lite råd om ersättningsnivå - jag krävde tre månaders återbetalning och rabatt på telefonin och fick det! Visserligen tog det tre majl men det var det värt. Snart är det dags igen för de kan inte hålla utlovad hastighet. Ring din KO om du är osäker på skälig nivå men kräv ersättning!!! Kram