måndag 25 februari 2008

Tass hittar

Idag tog jag med mej kameran ut i trädgården. Tass var ute och letade vårtecken, här är lite av vad hon hittade.
Blåsippor, luktar gott.

Så hittade hon lökar som tittade upp ur jorden, vit lök, och en massa andra sorter, luktar inte så gott. Men de luktar vår i luften, de är snart dags.

Ha de gott på er.

14 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Så fint!

Agneta sa...

Så härligt det ser ut. Nu känns det att våren är på väg. Fast får du inte hjälp att plocka (gräva upp) av Tass? :-)

petra.m sa...

Hej Eva!
Vad härligt det ser ut med alla knoppar som brister ut!!!! Jag längtar efter vår nu även om det knappt varit nån vinter.... Vad roligt det vore om du tittade in hos mig i sommar, då blir jag jätteglad!! Här är så tomt med folk så jag lyckan är ju gjord om det tillomed tittar in en bloggare:)) Mvh Petra

gunilla sa...

Blåsippor! Så underbart! Jag har sett årets första tussilago idag. :)

Knit-Marie sa...

Måste väl trotsa jättesnuvan, vira in mig i nåt varmt och smyga ut i trädgården för att se om mina blåsippor tittar fram.

teresa sa...

Vilka söta små blåsippor! Men det är rätt tidigt, väl? Och vilken gullig hund, skulle jag också vilja ha... Ha det gott i solen!

TvaNystan sa...

Här finns det inga blommor.. Bara is och blåst. Över en meter i Härliga Härjedalen där vi ska tillbringa påsken. Sen kan det få komma blommor!!!

Stick-kine sa...

Igår var jag nere vid Motala ström och si - där fanns det fullt med snödroppar och annat grönt som kommer och våren nalkas verkligen trots att vi här inte haft någon vinter! Den hoppar vi över! Du fotade fint de första vårtecknen! Hälsn. Kine

Hanneles paradis sa...

otroligt!

Ulricha/Garntrollet sa...

Vilka härliga bilder! Både på hund och blomster. Jag såg att vårlökarna böjat titta fram i våra grannarns rabatter :-)

Ska du sticka de andra strumporna Tropicana, istället för domino? Vad tråkigt att de blev för stora, men det kan ju vara kul att göra något eget av mönstret.

Hoppas det gick bra med Tass :-) Jag satt och såg på han "Mannen som talar med hundar" på TV igår. Det verkar som det alltid (nästan) är odominanta människor, som får omedgörliga hundar. Dessutom gillar jag hans pitbull Daddy. Kul att se en "kamphund" som är uppfostrad som den ska :-) Runt där vi bor är det bara sorgliga ägare till dessa raser, som inte har en susning om hur man hanterar hundar, speciellt inte hundar som har kraft och avlad aggressivitet :-(

Ha det bra. Vi har inte så mycket sol, men ganska varmt.

Ullstina sa...

Härliga bilder. Inte utan att man blir lite avundsjuk. Blev så inspirerad av dina vårtecken så jag var tvungen skriva om mina vårtecken. Välkommen att titta in på min blogg. Men jag hoppar över bilderna idag.

Lyckofröken sa...

Oj vilka fina vårbilder! Här i Dalarna har vi ett tunt snötäcke.
Ha det gott!
Kram A

Ulicha sa...

Nu har jag fått mina pärlor på garnet + några extra ifall jag räknat fel :-)

Men jag måste vänta med att börja sticka, för jag hade inte stickor i rätt storlek, så jag har beställt. Mina första Addi lace. Ska bli spännande :-)

Tidsmästarinnan sa...

blåsippor! härligt...
roligt att kika in till dig!
glada hälsningar
S.