lördag 23 februari 2008

Hallen

Tänkte bara visa hur de går i hallen, maken har lackat skorstenen så den är klar, panelen är uppe och ska målas i den gröna färg som vi gillar här hemma.

Vi var och köpte lister och beställde tapeter i dag , de blir ytterligare en Joseph Frank 1905 från Boråstapeter, det är den tredje tapeten från samma serie vi sätter upp, gillar den gamla stilen på dom. Tapeten är vit med gröna "blommor" med och en guld prick i mitten, väldigt neutrala.

Ha de gott och njut av helgen, de gör jag.

14 kommentarer:

TvaNystan sa...

TAck det samma! HAr tillbringat dagen på olika byggvaruhus och golvåterförsäljare... Med lite tur så kommer det att hända saker här hemma också innan detta århundrade är över. *ler*
//Eva

Linda sa...

Spännande med lite renovering! Och så fina dina vantar blev!

teresa sa...

Josef Frank - det låter fint men dyrt. Kan du ta ett foto när ni är klara?!

Garntussen sa...

Skorstenen blev jättefin.

Sussry sa...

Så fint det blir!
Ha det underbart under helgen!

Eva i Halmstad sa...

Hej
De blir inte så dyrt med tapeterna i hallen, dels har vi ju panel på hälften, och där är sex dörar, kvar blir de bara 7 kvm att tapetsera på, så de blir bara 2 rullar. värre var de med sovrummen, där gick de en del rullar, men vi är så nöjda att vi efter tre år inte nästan inte fått upp några tavlor, tapeten är ju så fin :-), huvudsaken man blir nöjd.
Foto kommer allteftersom.
Ha de gott på er.
Eva.

Eva i Halmstad sa...

Dörrar
Men de förstod ni väl, kanske inte Tobbe.

Strumpstickan sa...

Så fin tegelväggen blev! Bra jobbat!

Sofia sa...

Halloj! Va läckert det blir i eran hall! :)
Jodå, visst är han en Jack Russel, våran Sören! :)
Mycket vackert stickat oxå - älskar vantarna!!! KRAM

gunilla sa...

Det verkar så kul att renovera och fixa till hemmet! Tyvärr har vi varken tid eller råd just nu. Men det kommer kanske...

Ulricha sa...

Åhh, vad fint det är med tegelvggar (drömer...)

Jag kollade på mina Panduropåsar med pärlor, det är storlek 9 typ 2,7 mm och de innehåller ca 2225 pärlor per 50 gram. Så 150 gram. Hon som gjort sjalen hade storlek 8 (det är väl mindre?) och hon hade använt 128 gram. Vad ska du använda för garn? Jag har två härvor lace från handpaintedyarn, i en brunaktig färg och tänkte anvnda mökröda eller guldfärgade pärlor. Får ta med en härva och kolla på Panduro.

Haoppas att du har det bra. Här skiner solen och värmen börjar stiga :-)

Ulricha sa...

Mörkröda och inget annat:-) ska det vara :-)

Ulricha sa...

Sjalen kommer att bli jättefin i det garnet. Och vad spännande att se vilken färg på pärlorna M väljer :-) Lite Hemlis-paket.

Eva S sa...

Blev ju jättefint med muren!