tisdag 5 februari 2008

Jag är en mes

Ja de är jag , idag på förmiddagen ringde telefonen, kollar och ser info 10 , en försäljare tänkte jag.


De var från Radio Halland, vill du vara med i vårt morgonprogram och prata om stickning .....


Jag blir ställd , jag i radion, prata, hon pratar lite om stickning om hur modernt de är och att hon tittat på min blogg och en massa mer.


Men jag är en mes, jag tackar nej, jag är ingen som klarar att prata i radio, tycker de är svårt nog att blogga. Jag hänvisade till en annan stickare som var med och drog igång Sandstickan, hoppas dom ringer henne, hon jobbar ju i halmstad , så de blir ingen omväg för henne.


De om de.
Stickning har börjat på ett par tjocksockor till vinterskorna, Eesti Trail Hiking Socks från Favorite socks. de gick åt med garn än jag trodde så foten får bli i en annan färg, tycker de ser rätt okej ut så med.

Koftan kommer nog att bli för liten, men jag gör en bit till, ska prova att blocka bakstycket och en framstycket för att se om de går att rädda,annars får jag riva upp och göra om. Tack för upplysningen om collar, var ett tag rätt säker på att de betydde knapphål , ha. Fortsättning följer...Renoveringen går framåt, maken har skrapat färdigt teglet, nu ska de borstas rent och tvättas , sen börjar de roliga, riva ner gamla tapeter och spackla och slipa.


Ja, jag är ett barn av min tid, men med de vill jag inte säja att jag är beroende av datan, jag blir bara så irriterad av att jag inte får använda min tid till de som jag vill, jag vill inte sitta med supporten , jag vill göra annat, men i vår familj så är de jag som gör sådant, jag har ju tid.
De var någon som trodde att min värld rasade ihop om datan inte fungerar, men så är det inte, datan är bara en bisak, vad som irriterar mej är tiden jag får lägga på att den ska fungera.

Ha de så gott så länge på er.

16 kommentarer:

LenaL sa...

Men visst måste det väl ha varit kul att bli tillfrågad? Jag skulle ha blivit jättestolt i en sån situation, även om jag inte hade velat vara med.

Sockarna är jättesnygga!

Kram!

teresa sa...

Känn dig stolt att de frågade; det betyder att du är intressant (jag vet, är gammal journalist). Men, känner man sig inte bekväm så blir intervjun ofta inte bra ändå. Bara sug på karamellen ATT du är en kvinna med spännande intresse (liv?)!
De grå sockorna är urfina; vad är det för mönster? (ps. ryggen är inte bättre o jag har inte fått besked fr röntgen. Är just nu lite less på sjukvården.)
Sköt om dig!

Ulricha/Garntrollet sa...

Vad roligt att bli efterfrågad :-) Jag hade nog också avböjt :-)

Jättefina strumpor och skortensvägg!

Jag fick sticka Peters strumpor när han var på jobbet.

Ska ni äta semlor idag?

Mikaela sa...

Det var ju lite synd.. jag tror du skulle ha väldigt mycket intresant att säga ^^

Sockorna blir ju jättefina. Den kontrasten mellan vitt och rött är ju helt underbar.

Sussry sa...

Wow, kul att bli tillfrågad!
Vilka fina sockor, ser ut att bli varma och goa!
Take care!

Carina sa...

Eva! Har du någon aning om när programmet ska sändas? Man måste ju få höra vad det blir av alltihopa. Tror jag vet vem du hänvisade till. *ler*

Strumpstickan sa...

Ja, det är inte kul att sitta med tråkigt datapyssel, det håller jag med om.. och så skrapa och slipa och städa slipdammet och neeeeej... vad jag tycker jättejättesynd om dig nu!

Kram?

TvaNystan sa...

Kul att bli efterfrågad!

Marianne sa...

Jag hade nog också avböjt en intervju i radio men det är ju kul att bli tillfrågad.
Tegelväggen blir jättefin, jag gillar när man tar fram sånna väggar, det blir så fint avbryt från dom vanliga väggarna.
Sockorna blir också fina.

Britt-Marie sa...

Ring upp och säg JAAAA, för jag hade mycket gärna lyssnat på dig. Du har mycket kunskaper.
Kram och våga mer, vi står bakom dig.

Eva S sa...

Du hade säkert klarat det. Kul att bli tillfrågad men det ska jag säga dig. Jag hade reagerat likadant. Lycka till med renoveringen och må gott

gunilla sa...

Du som är så duktig på att skriva!

Pia sa...

Kul! Även om du tackade nej till pratandet så är det ett erkännande för allt fint du gör och delar med dig till oss andra bloggisar! Kram på dig!

Metta sa...

Hade varit spännande att få höra dig i radio, men jag förstår att du tackade nej. Jag tror dock att du hade klarat dig galant. Du är ju så duktig att skriva och sticka kan du ju verkligen. Samtidigt måste det vara roligt att din blogg blir så uppmärksammad. Min kommentar blir nummer 14 till detta inlägg. Fantastiskt.

Sockorna blir jättefina i vitt och rött.

Ha det bra. /Metta

PetraO sa...

Ja, det var mesigt! Men jag hade förmodligen varit lika mesig...
Vilka fina sockor du har gjort, och tack för dina kommentarer på min blogg!
Hälsar Petra

Lisa sa...

Hej Eva!
Ingen mes här inte men du väljer ett annat sätt att nå ut på. Jag hörde om intervjun men jag hörden inte den själv.
Det är många som är sugna på stickcaféer både i Halmstad och Falkenberg. Jag ser fram emot utvecklingen och det känns som om du har stenkoll på läget. Jag glömde förresten nämna att det finns ett slöjdcafé på Österskans på torsdagar 14-16. Har startat på initiativ av Halmstad hemslöjdsgille. Öppet för alla som vill men medelåldern är lite högre - så gå gärna dit och sänk den!

Lisa i Halmstad