onsdag 1 oktober 2008

Snigelvante nr 1 klar (igen)

Ja nu är jag klar med den första snigelvanten, har broderat och fäst ändarna. Tycker att den blev riktigt fin.Tack för alla komentarer om Tass och ormen.

Hon håller på att bli tokig nu, eftersom hon har ormgift kvar i kroppen så får hon inte anstränga sej, inte springa, inte klättra, inte gräva, inte, inte .........
Ni förstår att mitt lilla energiknippe håller på att krypa ur skinnet, hon sitter på en pall framför fönstret och tittar och småmorrar på alla som går förbi, hon är väl avundsjuk.Stickningen har inte gått så himla bra, antar att jag har varit påverkad av Tass, så mycket har jag stickat för att snabbt riva upp =).

Första kvällen i Dalarna stickade jag ett par muddar, det är Stickameras oktobermuddar, Fröken c "muddar åt Elof" , muddarna är gjorda i visjögarn och stickor 2.Jag har också börjat på Festival sjalen som Eva på Stäket har, den är väl ingen höjdare ännu men jag får se , antar att mitt garnval inte är så bra, idag kommer del 2.

Sen har Mystic Earth Lace Stole startat, Anna som gör mönstret är sanslös, vilket mönster, tar nog en stund innan jag kan greppa de, men de ska bli skoj att prova =)Så har jag anmält mej till Siv 09 , de ska bli så skoj och jag ser verkligen fram emot de, en helg med bara garn och stickning och folk som tycker likadant.


Nu blir de kaffe.
Må så gott på er.
Eva.

10 kommentarer:

Mags sa...

Nu blev jag verkligen ledsen, är själv så orolig över att Watson ska bli biten när vi är i skogen och har faktiskt haft en burk med cortison som jag fick av vet för många år sedan ifall man är långt bort.
En vän till mig har skickat foto på sin hund som inte såg klok ut så mycket som han svullnade upp. Den hunden fick ligga kvar hos vet två dygn, det gick ju bra men fy så otäckt.
Många varma kramar både från mig och från Watte till Tass.

Marianne sa...

Skönt att Tass mår bättre, det låter otäckt med ormbett.
Jag hade också tänkt göra Mystic Earth om jag nu kan klura ut mönstret.

Eva sa...

Skönt att det är bättre med Tass. Och så kul att vi ses på Grötö!
Eva i Lund

Britt-Marie sa...

Vilka vackra vantar du gjort på sista tiden. Du har hunnit MASSOR sedan jag var här och hälsade på sist. Måste uppdatera mig bättre.

Trist med Tass men som tur är går det över och då har du en livlig kompis som ska busa mer än vanligt.

Kram på er båda

Eldstickan sa...

Oj det märks att jag inte är uppdaterad, stackars Tass! Vackra vantar!

Mia sa...

Vad kul att du kommer till Grötö! Då ses vi :)

Boel sa...

Hälsa Tass!! Så skönt att det blivit bättre.

Din snigelvante är så läcker!!

Grötö blev jag så sugen på...

Må så gott!
Boel

annalena sa...

Hej
Jag är mäkta imponerad över dina fina vantar, otroliga mönster!! Muddarna var jättefina, gillar färgen. Har själv två härvor i samma färg som jag funderar på vad de ska bli. Jag har också anmält mig till Grötö i mars!!Lillan har hunnit bli 14 månader då så hoppas det skall funka att vara hemma med pappa och storebröder!!

LenaL sa...

Vanten är helt underbar!!!

Ha det så jättegott, och hoppas Tass snart får springa av sej.

Kram

Helena sa...

Vanten är ju jättefin. Vad kul att vi får träffas på "riktigt" på Grötö, det kommer bli en härlig helg:)