tisdag 7 oktober 2008

Klar snigel

Ja!
Nu var den andra Snigelvanten klar, ska nog göra nått par till, kan tänka mej dom i olika färger, tycker att dom är så söta, gillar insidan på handen och den känns tjock och rejäl.
De enda är ju broderiet med den röda tråden, lite pilligt och svårt att få de bra.

Har också börjat på ett par Dania vantar.


Jag ska ut och åka, de ska vara en träff i Sundsvall för Lokalföreningarna i Sticka den 25-26 oktober, och jag ska åka för Sandstickan, de ska bli så skoj.

Åker tåg upp , de blir två nätter på tåget , en dit och en hem igen, känns rätt mysigt att ha en så lång tågresa framför mej, gäller att planera min packning så jag får rätt saker med mej.

Kommer att få träffa trevliga stickerskor från hela Sverige, riktigt spännande.


Nu ska jag och Tass gå ett varv kring kvarteret, låter väl skoj, bara en och enhalv vecka kvar på pinan.
Jag låter henne gå lite lös och nosa, jag vet att hon inte får men hon/och jag håller på att bli tokig, hon tittar på mej och de ser ut som om hon undrar vad hon gjort för fel.
Dumma orm.
Ha de gott på er, idag verkar de bli gott väder =)
Eva.

12 kommentarer:

Garnhumlan sa...

Fina vantar, båda två. Funderar också på snigelvarianten eftersom jag har 'Yarnboken', nu när jag sett dina får det säkert bli ett par. Kryapåhälsningar till Tass från Effi, Vanja och Plånken (mina storpudlar)

teresa sa...

Åh vad kul att åka på stickträff!!
Vantarna är jättefina.

Britt-Marie sa...

Vad kul med en stickträff och dessutom så nära Garnkorgen, hmmmmm.
Vantarna är verkligen superläckra och garnhärvorna nedan, åååå vilka färger.

Kram och pussa på Tass från brudarna här i G-stad.

SUSANNE sa...

Jättefina blev dom!!! Man vill bara börja på nya arbeten hela tiden men jag tar mig i kragen och säger till mig själv på skarpen: Susanne, en sak i taget!

SUSANNE sa...

Jag tror inte jag kan vänta till julafton utan beställer en väska innan dess. Har inte tänkt på det innan men du bor ju i Halmstad, min favoritstad som jag tillbringade mina 15 första somrar i hos mormor och morfar. Jag och maken åker upp då och då eftersom han har bott där några år under sin uppväxt, tyvärr har jag inga släktingar kvar där längre. Hojtar till nästa gång det är dax så får vi sticka bort några timmar tillsammans : )

Cina sa...

Men vad roligt att du kommer på lokalförenings träffen. Alltid roligt att få träffa bloggare IRL. :)

agata sa...

Bedårande snigelvantar!

Annapuh sa...

Hej Eva, jag har varit dålig på att blogga. Men det blir desto mer spännande när man väl sätter sig! Vilken kalabalik med ormbett.. hjälp. Vilka underbara vantar. De är såå fina, du är så duktig med allt du stickar! Jag behöver lite inspiration och det får jag ju här. Jag dräller runt i skogen o plockar svamp om dagarna o nu tror jag att jag har mer än jag behöver. (kan man ha det?) Må så gott! Anna

Helena sa...

Jag älskar verkligen Dania vantarna! Så otroligt fina.
Hoppas att du får det riktigt trevligt i Sundsvall.

MonicaHansen sa...

Du är jätteduktig på vantar:)

Sanna sa...

Då träffas vi i Sundsvall då!!! Det skall bli så kul. Alltid kul att träffa bloggare IRL. Stickträffar är spännande också.

Anna sa...

Här scrollar man neråt och hittar de ena fina vantarna efter de andra, de blå snigelvantarna är helt grymma!