onsdag 29 oktober 2008

Så skoj jag haft

Nu är jag hemma igen efter en helg där jag inte kommer ihåg allt, de började fredagkväll med tåg, de varade hela natten, nytt tåg från Stockholm mot Sundsvall.
Detta tåg var invaderat, hörde någon som pratat med konduktören som undrat vad som var på gång, de satt kvinnor och stickade överallt på tåget.
Så var de, jag tog en runda och kom bara till kupen jämte där satt Pia och Stickgalen, när jag stog där kom Sannsticks fram med en jättekram, så skoj att få träffa så många som jag redan känner från bloggen.
Väl framme i Sundsvall så träffades och pratades och stickades de hela dagen. Styrelsen presenterade sej och vi från lokalföreningarna berättade hur vi har de hemma. Sen var de diskussioner om vad vi vill ha av Sticka och vad vi kan ge Sticka, vi har mycket kunskap ute i lokalföreningarna som kan komma föreningen till nytta.


Framåt kvällen serverades de god mat, efter kaffet var de dags för Sundsvall by night, de låter de, vi fick möjlighet att åka till två garnaffärer i Sundsvall som öppnade upp bara för oss, härligt.Först åkte vi ut ur stan och hem till Maria som har Garnkorgen, denna internetbutik har jag besökt hur många gånger som helst.
De var verkligen skoj att få titta in på riktigt =) Sanna smygtittar på fotografen
De är ett litet himmelrike som ligger i hennes källare, hur mycket garn som helst överallt.
Ja ,och jag handlade lite.


Efter besöket stog vi i regnet och väntade på Taxi för färd mot Cinas garn.

Cina har tagit över en gammal handarbets butik inne i Sundsvall , där var så fint öppet och luftigt och visst hade hon också garn =)

Här är de Anna från Landskrona som handlar.


Efter garnbutikerna var de dags för sängen, ett vandrarhotell var bokat.

O som jag sov =)


Dag två innebar fixande av fika, de gjorde vi av olika garn rester som fanns till hands och de var klart lagom till avslut.

Nästa år träffas lokalombuden i Örebro.
Tack Cina och Maria som fixat allt för oss denna helgen .
Måste bara säja skoj att träffa er till Maria och Natalie som tittade in på Lördagförmiddag, de var så skoj att träffa er =) hoppas de går bra med ögat Maria.

Vägen hem var lååång, när jag steg på tåget i Sundsvall efter lång väntan visste jag att en av deltagarna steg av flygplanet i Malmö, då började min resa, men de var okej jag visst ju om att de skulle bli drygt.


Jag kom hem i måndags middag , sen har jag sovit, nästan ett helt dygn, blev inte mycket på tåget.

Va skönt de är att komma hem, krama om gubben och kela lite med Tass.

Jag är så glad att jag åkte, och får jag möjlighet så gör jag de igen.


Roligt blir Siv till våren, då kommer jag att få träffa Metta och många andra igen, när vi möttes i Sundsvall var de som att träffa en gamal kär vän, vi känner ju varandra efter en lång tid på bloggarna, ska bli så roligt.


Och alla andra som jag lärt känna i helgen, vi ses på bloggarna och kanske på nån syfestival eller stämma nånstans i vårt stora långa land =)

Må så gott på er alla och hade riktigt gott.
Sticka lungt.
Eva.

9 kommentarer:

MonicaHansen sa...

Men vilka underbara muffins:=)

Cina sa...

Hej igen. Vad kul det var att äntligen få träffas live. MEN varför ringde du inte så du slapp sitta på stationen så länge??

Eva i Halmstad sa...

Hej Cina
Visst var de skoj att träffas.
Jsg hade sällskap fram till sju så de gick ingen nöd på mej, tack ändå, jag satt lite och funderade på fläskfilen =).
Hoppas att vi träffas mer framöver.
Ha de gott på dej och hälsa dom andra tjejerna.
Eva.

annmari sa...

Va kul du verkar ha haft. Visst är det kul att komma iväg på sådana träffar. Träffa folk som man aldrig träffat innan mer än genom bloggar. Men ändå är det som om man alltid ha kännt varandra. Har varit på liknande träffar jag med.

Stickorren sa...

Jag håller med om att vi hade kul. Ha det bra.

Anonym sa...

En till som håller med om att vi hade kul!!! Hoppas att vi träffas snart igen. Kanske söderöver den gången.
Sanna

Metta sa...

Vilken trevlig helg vi hade i Sundsvall. Så roligt det var att träffas på riktigt och inte bara via bloggen. Ska bli kul att träffas igen i mars på Grötö. Ha det bra. Metta

Agneta sa...

Javisst var det en trevlig helg. jättekul att träffa alla

Ulricha sa...

Vad trevligt ni verkar ha haft det alla! Och vad kul att besöka Garnkorgen "på riktigt" :-) Och även Cina's garnaffär.