torsdag 9 oktober 2008

Snart helg igen

I dag har jag varit hos min store son och födelsedagsfikat, de är hans sambo som fyllt år. Hon fick Elofs muddar och Semestersjalen i present, tror nog att hon blev glad.Här kommer en bild på den nya sjalen Lumiruusu som betyder snöros, visst är de ett bra namn på den. Jag använder mina nya 3.0 mm stickorna från Harmony, de är som nån skrev att "de är som att sticka i smör", och de gör jag ju nu, stickar i Malabrigo Lace smörfärgad =)
Den lille sonen ringde och sa att han kommer hem i helgen, så skoj, de var ett tag sen han var hemma.Nu ska maken , Tass och jag ut i skogen, jag ska bära Tass ut i skogen, sen får hon gå med mej när vi plockar svamp, binder henne i livremmen så jag får händerna fria, hon kommer att bli så sur, hon vill ju jaga älgar och nosa efter vildsvin inte hänga mej i hälarna, men så är de och de är bara att gilla.Må så gott på er.
Eva.

12 kommentarer:

Mikaela sa...

Sjalen ser jättefin ut!! Precis som en snöros :)

Pärlmudden sa...

Dina sjalar är alltid så ljuvligt underbara!! Blir sotis varje gång, (vill också göra!)
Tycker att jag har ganska mycket sticktid, men hinner inte alls med så mycket som du gör... Visserligen gör väl mina värkhänder att jag inte stickar så fort, men i allafall... Hmm, får nog träna "speedstickning"
Hoppas ni hade det bra i skogen!
Kram

Maria sa...

Vilket vackert mönster, måste var roligt att sticka.

Inger sa...

Man riktigt ser hur härligt garnet är.Funderar själv på om jag ska nysta mitt garn(av samma sort) nu eller öppna matteboken.

SUSANNE sa...

Såklart blev "svärdottern" glad för presenterna. "Snörosen" är underbar!!!! Delar du med dig av beskrivningen?

Eva S sa...

Den sjalen lovar gott. Funderade också på var du hittat beskrivningen! Kom snabbt fram till att jag inte på något sätt är utan arbete. Fin är den och sugen blev jag. Må gott

Tina sa...

helt underbar sjal.
Ha de gott /Tina

Samtal från min trädgård sa...

Vilken sjal, vill också vara svärdotter och få presenter ;)))

teresa sa...

"Snöros" - vilket vackert namn. Och vacker sjal.
Stackars lille Tass som inte får leka som han vill...

Metta sa...

Vilken underbar sjal och namnet "Snöros" är ju verkligen passande. Det är så inspirerande att se bilderna på din blogg. Så mycket jag också vill sticka.

Så tråkigt för Tass som inte får springa som hon vill. Förstår om hon är sur.

Jag kommer att representera Hemstickan på lokalföreningsträffen, så då kommer vi att träffas i Sundsvall. Jättetrevligt.

Ha en bra helg! /Metta

Ulrika sa...

Å vad fint mönstret ser ut att vara!

LenaL sa...

Åh, så ljuvlig den kommer att bli!

Dina vantar är helt underbara också, måtte jag få tid innan vintern ... :-)

Ha det så jättegott!