fredag 16 november 2007

Samma tagg igen, aj

Ingrid har taggat mej , de är samma tagg som jag svarade på den 26 september, är någon nyfiken på svaren fins dom där. Någon annan sannig då , jo jag .... gillar skogen, hellre skog än hav .
De är så svårt att komma på nått så de får nog va en stund, ska försöka senare.
Tack Ingrid, för att jag får va din vän här i bloggerlandet, du är ju en av dom mer kreativa av oss med dina fina fria former, ha de gott på dej.Nu i dagarna har jag gjort ett par tovade tumvantar i Alpaca, mönstret hittade jag på Drops , dom såg riktigt monsturösa ut innan dom åkte i maskinen, när dom kom ut var dom mer normala. Lite tråkiga blev dom så dom ska få bli lite broderade, återkommer med ny bild när de är klart.

Har också repat upp en tröja till Tass, gjorde den efter mönster och rätt garn, men när jag var halv färdig fick hon prova och de var bara till att riva upp, hon såg så ledsen ut och vägrade röra sej, stackarn.

eJag har fått en sån hisklig massa komentarer på min blogg, jag är så rörd , att de finns folk som gör mej så glad och kommenterar de jag gör och skriver, tack alla jag mår så bra av de här.
De är ju så, att jag har mycket tid att sticka och då blir de ju en del gjort, men stickorna glöder inte , jag byter lite då och då.

Kassen är gjord av fem nystan sarek , har inte storleken men den var som en Ica kasse innan tovningen och som en handväska efter.Nu är de dags för en runda med Tass och Maken ha de gott.

10 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Hej Eva!
Hoppas promenaden var härlig!
Visst är det trevligt med kommentarer! Särskilt trevliga sådana!
Ha en fortsatt bra fredagskväll!
Kram Ann-Louise

Monica Hansen sa...

Ser så häftigt ut att tova men ännu har jag inte provat, om man inte räknar med ett par yllesockar som hamnade i fel program i maskinen och blev väldigt små:)

Sussry sa...

Skönt att ha en hund att gå ut med (kanske inte i dålgt väder dock...)
Kul att vantarna vart i bra storlek.
Ha en bra helg.

Mikaela sa...

Låter som det var massa garn som "försvann" i den där tovningsprocessen x) Förhoppningsvis bara luft ;)

Älskar vantarna (enkelt är fint). Lite nyfiken på vad du tänker brodera dit. Trist med tröjan.

Annika sa...

Hej Eva!! Vilken inspirerande sida du har! Tack för alla fina kommenterar som du lämnat hos mig!! Jag blir så glad varje gång! Och jag måste oxå tillägga att - du är en riktig hejare på detta med handarbete - så mycket fint och välgjorda saker du tillverkat!! KUL!!

Kram Annika (med op handleden,,,)

Storjägarn´ sa...

Självklart går det bra....men det blir inget med stickorna i den här utmaningen :-)

Storjägarn´ sa...

maila till din hemadress till bortaboijn@yahoo.se...så kommer det nått så småningom

Åsas Kammare sa...

Vilka härliga vantar! De kommer bli super med någon brodyr el nåt på!
De fina torgvantarna verkar mycket praktiska och bra.

Önskar jag också kunde sticka sånt...

Må gott!

Gela sa...

Ja, det stämmer. Jag och http://bortaboijn.blogg.se/ arbetar på samma ställe.

Lina sa...

Hej! Du var bland de tre första på min blogg att kommentera. VIll du maila din adress till fialotta79@hotmail.com så skall du få en liten present.....