tisdag 27 november 2007

Monkey


Här är kallt förstår inte hur ni klarar er som bor lite längre norr ut, men man kanske vänjer sej.

Nu håller jag på med ett par Monkey strumpor gör dom i Opal Feeling, tycker själv att det blir riktigt fint.

I dag kom barn nr 1 hem till Sverige igen, han har varit på Nya Zeeland och Thailand i en månad med sin sambo, hälsat på hennes släkt.
Kvar ute i världen är Tösen hon är ju i Brasilen och gör sin C-uppsats, kommer hem dagen före julafton.
Den lille han har varit borta sen början av september, luffar runt i Thailand och kommer hem på nyårsafton, sen är alla tre barnen hemma.

Konstig vad man får koll på vad som händer runt i världen när barnen är borta, igår te.x var det en arena läktare som rasade i Salvador i Brasilien, och för några dar sen var de en båt olycka i Thailand, sånt suger man åt sej, men man kan inte oroa sej hela tiden de funkar ju inte.
Ha de gott på er.

13 kommentarer:

Ann-Louise sa...

Vet hur det är, sen grabben flyttade till göteborg tidigare i höstas, så händer ALLT i göteborg. Iallafall känns det så.
Ha det bra!
Kram Ann-Louise

Sofia sa...

Halloj! OJ vilka globetrotters till barn du har! :) Det är bra att de vågar sig ut å vidga vyerna!
Vilka fina "apor" du gör! Jag har tre eller fyra nystan i just det garnet, som jag inte riktigt vet vad jag ska göra med... Så behöver du mera, så kan du höra av dig! ;) Köpte girigt de sista av ett lager när färgen skulle utgå... Idag har jag inte kommit till stickningen än. Först ska jag placera ut ljusstakar och dukar inför advent, för vi åker ju till Gotland imorgon och kommer hem sent på söndag. Då vill jag ha färdig advents-känsla! :) Om vi inte hörs innan dess, så önskar jag dig och familjen en trevlig första advent! KRAM

Agneta sa...

Javisst är det roligt när alla för en gångs skull är samlade på en och samma gång.

Susilull sa...

Va kul att dina barn snart är samlade igen. Men jag får lite resfeber när jag hör om dem. Var själv i Brasilien förra vintern och längtar iväg igen, men vår tänkta långresa i vinter får vänta för maken håller på att byta jobb. Men men den som väntar på ngt gott..
"Monkisarna" ser jättefina ut!
Ha det bra!

Eva S sa...

Så fina dina strumpor ser ut. Själv är jag så traditionell och stickar bara vanlig strumpor. Kanske med lite ränder.Har en liten tanke att jag ska sticka ett par med mönster till min syster. Vi får se om det blir av. Må gott

Marianne sa...

Jättefina var dina sockor, jag gillade ditt färgval. Jag skrev faktisk ut det mönstret tidigar i dag och skall försöka mig på det om min engelska klara det, har aldrig gjort efter engelska mönster tidigare.

Dödergök sa...

Oj vad fina dina sockor blir! Jag är ju lite skeptisk till självrandat men dina monkeysar var jättetjusiga, har lämge varit sugen på det där mönstret, måste ta och sticka ett par snart...

Linda sa...

Wow - jag tycker strumporna blir jättefina. Färgerna kommer ju jättebra in i mönstret.

Metta sa...

Tycker sockorna ser jättefina ut. Skrev ut mönstret för ett tag sedan, men har inte kommit igång att sticka dem. Nu fick jag inspiration att göra det.

Åsa sa...

Jättesnygga sockar! Här har vi 20- grader idag så jag tror att jag får sticka sockar i dubbelt garn eller bara sitta inne med lite glögg. Vad härligt när alla barnen kommer hem, fast jag hade gärna varit i Thailand eller Brasilien där det är varmt och gott. Ha det så bra.

Sussry sa...

Kul med barn som ser sig om i världen. Men kanske lite oroligt för stackars "mammsen" som får stanna på hemmaplan.

Sockorna är jättefina, den där färgen var underbar.

Sköt om dig och frys inte ihjäl!

Monica Hansen sa...

Garnfärgerna ser ut som godis:)

teresa sa...

Jättefina - du verkar himla duktig på det här med sockor!