söndag 25 november 2007

Sista söndagen i november

Här har varit en väldigt lung helg, mycket fika, mys och god mat , promenader med Tass och mycket stickning, har gjort färdigt mina Paradoxical Mittens och börjat på ett par till. Tycker att dom blev rätt bra, hittar några småfel, men de ska de ju vara så man ser att de är hemgjort, maskiner gör väl inga fel. De andra paret gör jag med mudd.
Vi köpte en ny digitalbox med hårddisk i går, vilken lyx, de är lika lätt att spela in program som det är att byta kanal. När jag skulle spela in innan, var de till att gå upp på övervåningen (enda videon som går att spela in på står i sovrummet) leta plats på videobandet hitta rätt kanal kolla start och stopptider m.m. tog en evighet, nu är det bara att klicka , å vad jag ska spela in, så blir det inga inlägg på en tid så sitter jag framför Tvn.


Här hos oss säjer vi också pengaträd, men jag har sett i blomsterbutiker att växten kallas paradisträd, men jag tycker att pengaträd är det rätta, vi fick den så att vi aldrig skulle ha problem med pengar när vi flyttade ihop, skrock men de funkar ;-)


Ha de gott på er.

13 kommentarer:

Åsa sa...

Dom är jättefina vantarna och lite småfel ska det vara på allt hemstickat annars kan man ju lika gärna gå och köpa på affären. Jag tror att det löser sej med virknålen. Jag har hittat en jättetunn ståltråd som jag har böjt och det verkar funka annars så hör jag av mej.Kramar Åsa

Eva S sa...

Dina vanrar är så fina! Engelska mönster!? Ja ja. så smånigom kanske. Har liksom lagt upp en plan hur jag ska lösa alla på gång arbeten. Tänker inte avslöja något för jag lär väll inte kunna hålla den. Penga träd som blommar så roligt. Det väntar vi på. Må gott

Ingela sa...

Superfina vantar.
Själv stickar jag mestadels sockar fortfarande, men jag har ju fått en del beställningar, så det är bara att sticka på. Sen när jag är klar ska jag ta och pröva mönstret på vantar som jag fick av dig.
Kram från mig.

Sussry sa...

Små fel eller sånt gör ju bara saken mer unik. Tycker dem är jättefina!
Vilken lyx med inspelningsbar box ;-), den kan ni alldrig behöva, skicka den hit istället (nej, jag bara skojade)
Sköt om dig.

Jennie sa...

Toppenfina! Vad blir det för färger på nästa par? Visst vill man bara sticka fler!!? Själv har jag påbörjat mitt andra par i Grönt/rosa med gulockra kant. Å, har redan börjat fundera på hur det tredje paret skulle kunna se ut...

Cina sa...

Jättefina vantar! Visst är det härligt med box med inspelning?! Vi har en också och I LUV IT! :)

Katarina sa...

Så fina vantarna blev.
Tittar avundsjukt för jag har inte fått till det där med att sticka med flera färger, men vill så gärna kunna...

Monica Hansen sa...

Vantarna är verkligen jättefina!

Grattis till digiboxen:)

teresa sa...

Väldigt vackra vantar! Speciellt med den där gröna kanten - den "sticker av" så fint.
Tack för tipset om knästrumpor till dottern, ska kolla. Vad hade du för mönster till dina härliga Kaffe Fasset-strumpor??

Elin sa...

hihi... du tävla om en tidig julklapp värde 500:-

Elin sa...

tack... kram

Ulricha sa...

Åhh, vad fina de blev! Men det syntes ju innan de blev färdiga att de skulle bli supersnygga :-)

Det är lyxigt med inspelningsbar hårddisk, fast hos oss tog det ett par veckor innan vi rent automatiskt använde den (vi var så inkörda på den gamla analoga videon).

Det är bara rött te (som är bark, tror jag) i tekoppen, inget konstigt :-)

Ha det bra! Vi har runt nollan, men det är frost ute. Tyvärr ingen snö :-(

knittaholic.blogg.se sa...

Oj vilka snygga vantar! Var hittar man det mönstret?