torsdag 1 november 2007

November

Ja nu är det november och vintern närmar sej.

Jag har gjort en pumpalyckta av en av mina pumpor, inte världens bästa men den bästa jag har gjort, den enda. Skar mej lite i ett finger men de är smällar man får ta , bara det inte hämmar mitt stickande = )
Vet inte riktigt om jag gillar hysterin kring "Hallowen". Gillar ljusen pumporna färgen gillar inte allt ringande på dörrar av barn som vill ha , ha och ha. Är jag en tråkig tant?
I Tisdags var de avslutning på valpkursen, så Tass är nu mer VALP, en rätt rolig avslutning med lydnadsrally, tipspromenad och diplomutdelning. Tog kort på VALPEN i trädgården idag.Och jag har vunnit igen, hur konstigt som helst först ingeting sen ingeting och sen två vinster på en gång nästan.

I dag var det på http://snigelmamman.blogg.se/ hon hade en tävling , den som skrev komentar nr310 och 320 vann varsin härva med raggsocksgarn, o jag var komentar 320, tur eller, jag hade glömt av tävlingen när jag skrev komentaren i morse på hennes blogg. Kommer bild senare på raggsockarna för de ska garnet bli.

11 kommentarer:

Eva sa...

Grattis till vinsterna. Du är en riktig turgumma. Såg att du är FP. Jag jobbar också på fritis. Hur hinner du sticka allt???? Mycket härligt att njuta av.
Eva i Lund

Jennie sa...

Vilken härlig färg det var på din pumpa! Har du odlat den själv?

/ Jennie

www.jennies.blogg.se

Britt-Marie sa...

Grattis!
Ska bli kul att få se strumporna.
Gillar helskarpt din pumpa.
Kram

Susilull sa...

Vilken tur du har!
Visst är det mysigt med lite pumpor och ljus som lyser upp i höstmörkret. Men jag håller med dej om hysterin-men det är klart att barnen tycker det är kul att klä ut sig. Själva sprang vi runt som påskkärringar och delade ut hemmagjorda påskkort - vart tog den traditionen vägen?
Ha en bra dag!

Monica Hansen sa...

Grattis till garnet!

Fin tass:))

Sussry sa...

Grattis till garnvinsten. Vilken tur du har :-) .
Skönt att Tass skötte sig på kursen.
Härlig "pumpa-gubbe", ser sådär lagom farlig ut.
Tycker faktiskt inte heller om allt spring, brukar vara så elak att jag inte öppnar dörren.
Ha en bra fredag och helg.
Själv ska jag städa, handla och förbereda lillemans dop och 1-årskalas.

teresa sa...

Hej Eva!
Ja, jag köpte garnerna i Falkenberg - hade fått tipset av min väninna vars man är därifrån. Jättefin butik, men hade bråttom eftersom jag hade bilen full av man o barn utanför...(KAN man köpa garn snabbt?!)
Du, när du skriver dina kommentarer så går det inte att klicka sig via "Eva i Halmstad" till din sida utan jag måste googla mig fram, konstigt!
Ha en bra helg!
Ps. jag är också skeptiskt till Halloween, både för och emot.Men ju äldre man blir desto mindre emot allt...ds.

Ca sa...

Grattis till vinsten!
Tycker inte att du verkar mer tant än andra.... *skrattar*
VALP skall du vara stolt över, ser ut att vara en söt-sak..

Ann-Louise sa...

Grattis till garnvinsten!! En del har tur! Ser fram mot att få se resultatet!
Håller med dig ang hallowen, jobbigt med alla barn som springer o tigger, för det är ju egentligen det de gör!
Fast det är ganska mysigt med alla tända ljus.
Ha en bra helg!
Kram Ann-Louise

Eva S sa...

Hej! Jag tycker om denna helgen just för ljusen. Tanken på alla som inte längre finns med kan göra en sorgsen men samtidgt finns ju den saknaden hela tiden. När man tänder ljusen upplever jag mer en trygghet i minnena man har. Själva den här hallowen grejen som kommit på senare år ger jag inte mycke för. Traditionen runt påsk hade vi som små men det var aldrig något tiggande där. Man var glad om man fick ge ett egenhändigt gjort kort. Må gott.

LenaL sa...

Grattis! Ser fram emot att få se vad det blir av vinsterna så småningom.

Tass är verkligen en raring, så fin och duktig!

Hallowen är ett otyg! Så sant som det sagts, rent och skärt tiggeri är det. De små barnen går väl an, men när de kommer upp mot tonåren och blir oförskämda om de inte får mycket nog, då är det inte kul längre!

Ha en riktigt lugn och skön helg!