onsdag 28 november 2007

Titta vad som kom på posten

Tack Storjägarn!!

Så duktig du varit som gjort så fina praliner, så snällt att skicka ner några till mej, jag har tagit kort på dom , de var inte lätt , hade det tagit längre tid hade inte varit något att ta kort på , de slank ner en och en ,dom kom så lagom till att kaffet var klart.
Jätte goda. Tack igen, de kan inte varit lätt att göra dom, så små och söta som dom är.I går var den store sonen hemma och hälsade på efter sin långa resa. han hade med sej fina presenter till oss som var kvar hemma, bland annat fick jag garn gjort på Merino och Possum, vilket litet söt djur och ett väldigt mjukt garn. Får se vad de ska bli av de sen.6 kommentarer:

Ulricha sa...

Åhh, vilka söta praliner! Ser verkligen lockande ut!

Och vilken söt liten... possum. Finns det något svenskt namn på det djuret? Eva i Stäket har ju också stickat med ett garn med possumull i, som hon skrev var mjukt. Har jag för mig.

Ha det bra!

Monica Hansen sa...

Det garnet ser spännande ut!

Åsa sa...

Vad gulligt av sonen att ge sin mamma garn.Då vet dom ju vad man är intresserad av. Och pralinerna hade då jag aldrig hunnit fota. Ha det så gott./ Åsa

Eva S sa...

Vilka presenter! En son som köper garn till mamma Grattis.Må gott

Saltflingan sa...

Spännande med helt nytt garn (för oss nordbor i alla fall). Min lille V brukar tjata väldigt på sin pappa för att få hjälp att köpa garn till mig när jag fyller år, ibland lyckas han och då blir mammahjärtat översvämmat.
Jättefina vantar och strumpor du gjort!!

teresa sa...

Hejsan, såg att du "addat" mig på Ravelry. Jag gjorde detsamma med dig men sen blev det stopp...Jag får inte till det här med Ravelry, det känns inte som mitt rätta forum. Så kommer det ngt konstigt meddelande från mig så vet du varför...
Sticka lugnt!