tisdag 30 oktober 2007

Tass o kompis

Var och gick en runda på stranden i dag, träffade en hund som var precis lik Tass bara aningen större, högre. Hon var ett år äldre än Tass, otroligt hur lika dom var, de knepiga var att när vi stått där en stund och pratat kottens matte och jag kom vi fram till att dom inte ens var samma ras.Kotten är JackRussel till höger och Tass Dansksvensk gårdshund till vänster. Skitdålig bild men ändå.

Knepigt. Lika och ändå så olika.

7 kommentarer:

Monica Hansen sa...

Häftigt! Och fin bild på dig också, Eva!

Dödergök sa...

Det där är lite spännande tycker jag. Jag och mannen är lite intresserade av dansk/svensk gårdshund. Vi tilltalas nämligen av utseendet hos Jack Russeln men inte av terriertempramentet. Hur stor skillnad är det egentligen? Är din Tass mer mjuk till sättet än en Jack Russel? De är ju verkligen otroligt lika på utsidan!

Du har gjort en jättefin kofta också. :)

Eva i Stäket sa...

Båda hundarna är ursöta!! Själv är jag ju förtjust i terrier. Båda mina hundar är det. Jag undrar också över temperamentet hos Dansksvensk gårdshund.

Koftan är mycket snygg!

Storjägarn´ sa...

Tvillinghundar :-)

Sofia sa...

Halloj! Tänk, va roligt det är med hundar - och hundägare! :)
Vi har oxå en JR, han är väldigt mjuk och go, fast envis som en terrier! :)
Ang. min MW så var det nog nå anti-utslag eller nåt ;) Hade missat nåt omslag, och det gick inte att rätta till(tydligen). Så istället för att plocka upp x antal varv (och riskera att tappa maskor e d) så rimlade jag upp och ska börja om från början vid rätt tillfälle! Kram!

ingrid_in_sweden sa...

Hej hopp,


Maila Linda på Deisy Design ang kit och häften :-) och Du är så välkommen så på nästa Stickfest (vi tror vi gör om det - så många positiva kommentarer!)

Britt-Marie sa...

Jag håller med dig att raserna är för lika varandra. Jag ser fel flera gånger när man går på stan. Det borde inte vara så!