måndag 29 oktober 2007

Koftan färdig

I dag är jag färdig med min kofta från Yll och Tyll, tyvärr är det för mörkt och ruggit ute och inne nu , för att jag ska kunna ta ett bra kort på den, så de får bli senare. Men jag är väldigt nöjd med koftan, den sitter bra och drar inte kring armarna, kanten krullar sej lite efter nålarna i nederkanten så jag kommer nog att blocka om eller göra något åt det senare.


Har kommit en bit på mysteriesjalarna, Secret of Chrysopolis har jag gjort klart halva fjärde ledtråden, den blir bra tror jag , lagom både i längd och bredd. Var ju lite orolig för de för ett tag sen , men nu verkar de okej.

Mystic Water är första delen färdig, ny del kommer på onsdag, jag gör den i Kauni garn och mina nya stickor, Addie Lace. Stickorna är helt underbara stickningen bara glider runt o de känns riktigt bra , de kommer att bli fler med tiden. Gillar mönstret ser knepigt ut till att börja med, men blir så fint.


Har kommit en bit på mina nya vantar men inte dags för fotografering ännu, de kommer va de lider.

8 kommentarer:

Pia sa...

Så fint, vad duktig du är och snabb! Du gillar blått va´?
Ska bli spännande att se koftan.

Ulricha sa...

Åhh... vad snabb du är! Och vad fina de ser ut båda två. Jag har kommit till varv 2 på Chrysopolis, dvs. på hälften av de först fyra rätstickade varven :-)

Storjägarn´ sa...

Men, va´mycket du hinner sticka...äter du någon gång?

Marias garnhändelser sa...

Fina sjalar! Har inte börjat på vattensjalen än, men är mycket sugen...

Eva i Stäket sa...

Dina mysteriestickningar ser jättefina ut! Själv är jag jättesugen att börja på SOC och H2O, så det blir nog så inom kort. Jag brukar inte kunna stå emot så länge när suget kommer. :) Jag tycker de två sjalarna är väldigt fina så här långt.

Åsa sa...

Åh så fina dom blir. Har skrivit ut mönstrena till alla mysterier men inte hittat rätt garn ännu. Surfar runt bland butikerna och letar. Håller med dej om addilace stickorna. Dom är underbara. Ha det så gott / Åsa i norr

Kristina sa...

Hej Eva!

Tack för alla underbara kommentarer på min blogg. Det värmer ska du veta även om jag inte hinner skriva och tacka. Praktiken idag var toppen. Underbar avdelning och härlig personal. Har sökt jobb där och kan klart tänka mig ett arbete där.

KRAM /Kristina

Britt-Marie sa...

Vattensjalen blir nog otroligt läcker i kaunigarnet. Du valde verkligen rätt färg.
Kram