måndag 22 oktober 2007

Vilken bra dag

I dag är det en väldigt bra dag eller rolig dag, vet inte vad man säger men bra är den.

När jag satte på datorn idag så hade jag fått mail från Ravelry, jag har äntligen kommit med, så jag hoppade in på sidorna och bara tittar och tittar där finns så mycket, ska bli spännande framöver att se vad jag kan göra där, och hur man bäst använder de.


Sen börjar jag kolla mina dagliga bloggar , när jag tittar in på http://ulltopia.typepad.com/

fick jag se att jag vunnit i hennes tävling om vad man ska göra av sitt garn, mitt förslag var att gömma garnnystan bakom böckerna i bokhyllan, sedan föreslog jag att hon istället för ett bollhav skulle göra ett garnhav tillsin dotter Noor. Och de vann jag på, inte dumt, vinsten är

En kon, 250 g. Indecita Alpacka i en ljung (lila/grå) färg.

Jag blev riktigt glad en perfekt start på en dag.

Angående Soc det var inte någon fara, de var inte mitten som jag var rädd för utan nu kommer ett nytt mönster, så den blir nog lång nog.
Stickade färdigt ärmarna på min kofta igår men dom var för smala så jag fick riva upp dom, båda två, så går de när man gör båda samtidigt.

9 kommentarer:

Storjägarn´ sa...

Men grattis! Det är alltid kul med vinster :-)

Sussry sa...

GRATTIS!!!!!!!!!!!!
Jättekul!
Smart idé med garnhav. Här hemma blir det garntrassel såfort grabbsen hittar ett nystan och de tycker det är så kul (jag tycker det är kul tills det är dags att städa ;-).

Kul att du kommit med Ravelry också. Själv är jag på kö än sålänge.

LenaL sa...

Grattis, ska bli jättekul att se vad du hittar på med garnet!

Kul att du kommit med på Ravelry, tycker det är ett jättebra ställe.

Ha en fortsatt bra dag!

Monica Hansen sa...

Indiecita är härligt garn! Grattis!

Ulricha sa...

Grattis! Det är ett härligt garn, och du vann en underbar färg!

Njae, min Hemlis vet jag inte riktigt vem det är! :-) Lite lur på ett par stycken, men som sagt det går ju att lägga ut villospår!

Det gick exakt 2 härvor Kampes z-spunna (har för mig att den är 300 m/härva). Ett pytte pyttelitet nystan blev över (kanske 20 meter). Jag använde inte alla storlekar på stickorna som det står i beskrivnngen.

Hoppas att allt är bra! Hälsa på mig på Ravelry! Mitt namn är (det lite vidriga) yarntroll! :-) Velade mellan att använda troll eller goblin. Goblin är gröna i minvärld, så det blev troll.

Eva i Stäket sa...

Grattis både till vinsten och till att du kommit in på Ravelry. Själv är jag 3417 personer ifrån att komma in, men 11508 people är efter mig! Jag kommer nog snart in, för de tar in ganska många per vecka nu.

Åsa sa...

Vilken fin vinst du fick.Man säger ju inte nej till lite gratis garn. Det här med ravelry är nåt som jag inte riktigt har fattat vad det är, men alla verkar gå med i det.

teresa sa...

GRATTIS, vilken underbar färg på garnet!
Och kul att jag äntligen hittade din blogg. Jättetrevlig, hit kommer gärna jag fler gånger.

Monica Hansen sa...

Ravelry verkar kul och bra men jag har inte förstått allt än...