måndag 1 oktober 2007

En till torgvante
Har gjort färdig ett par torgvantar till , dom här blev till för att jag hade inte hade något i händerna när de började på Tv, jämte mej fanns bara sådant som krävde näsan i mönstret, ett par sockar Winding Cable Knee Sock från Interweave och Secret of Chrysopolis .

Nåväl hittade ett litet nystan alpaka så de fick bli ett par torgvantar egen modell, först rätstickning och sedan slätstickning på strumpstickor. Det blev inte något kvar av nystat, så tummarna är lite korta.


Soppan i går var superb, min make hälsar och tackar. Tack Ulricha.
Idag fortsätter jag att rensa svamp, de här slipper ni som inte plockar svamp, just nu är jag avundsjuk.

Har börjat på ett par strumpor till maken i Opal, jag blir bara så trött när ränderna inte stämmer, satt en bra stund och letade upp lika läge på båda nystanen, visst köpte två st för att jag ville att dom skulle bli lika. Va har man för de,inget , har stickat ca 15 cm och man ser redan att den ena är två varv före den andra, jag gör ju dom på Magic Loop bara för att de ska bli lika men inte.

Annars är det en bra dag , fick paket från Garnkorgen i dag, Regia garn som Kaffe Fassett designat, om jag är sugen att börja med dom istället, gissa.

De var nog allt för idag, ha de gott.

2 kommentarer:

Monica H sa...

Regia garnet är fint!

Eva S sa...

Jag har gett upp det att få strumporna lika när man stickar i självrandande garn. Det får bli som det blir. Må gott.