söndag 30 september 2007

Choklad


Vem vill vinna choklad, de är ju något som lockar mej så jag är med ,
är du intresserad så gå in på http://junitjej.blogg.se/1190694553_tvling__bloggchoklad.html de kanske kan löna sej, lite choklad är ju aldrig fel.


I dag ska jag göra den svampsoppa som Ulricha gav mej receptet på, vi var ute en runda i skogen i går och hittade så mycket,
och dom var stora , på bilden jämför jag med ett ordinärt nystan (de du Monica), vi hittade trattkantareller som var större än stora kantareller,
till höger är en blomkålssvamp helt underbar svamp kryddig och god kan vara lite svår att rensa men denna ser rätt bra ut.
Jag tror nog att de var sista gången för i år med gula kantareller, men trattisar finns det många kvar än.

Vi hittade väldigt mycket svamp men på bilden är det nystanet som är de viktiga,
Lace Pure Wool från Handpaintedyarn färgen är Bom Bom de ska jag nog använda till KAlen som börjar på fredag, det är "secret of the stole"spännande.
Eftersom jag är lite tokig har jag också börjat med "Secret of Chrysopolis"den började i fredags, har gjort de första 22 varven ,så jag har gjort underdelen av ramen, bilder kommer senare.
Jag återkommer med resencioner av Ulrichas svampsoppa.
Njut av söndagen. Eva.

6 kommentarer:

Persilja sa...

Hej! Tittade in och hittade en del likheter. (ålder och nyblivna hundägare t ex) Ska läsa mera sen.
Kul att du kommenterade hos mig så at tjag hittade till dig!

Inger F sa...

Här är Inger i Karlstad, som fortfarande inte vet vad en Tagg är? och som inte heller hittar Taggens Frågor & Svar här på din hemsida... Maila bruksanvisning till mig är du snäll! /INgerF

Boel/Saltflingan sa...

Åhhh så härligt med all svamp och trattisar som är så gott. Garnet ser också läcker ut. Ska bli spännande att följa dina mysteriestickningar

JUNITJEJ sa...

Kul att du vill vara med i chokladtävlingen!! Håll nu tummarna!

Pia sa...

Hej! Vad roligt att hitta din blogg och vad roligt att du följer min! Har inte varit inne hos dig någongång men den kommer hamna bland favoriterna. Jättefin!

Ulricha sa...

Spännade med svampsoppan! En gång råkade vi överdosera med portvinet, och det var inte gott!!!

Vilka härliga svampar. Jag vågar inte plocka svamp i skogen, för jag kan ingenting om dem. Jag är lika fylld av beudran var gång jag ser folk som kan något om svampar, och som plockar (och äter!) dem.