fredag 21 september 2007

Tröja till Tass

Här är den tröjan som jag har gjort till Tass, det är ju inte den bästa bild jag har tagit men hon tycker inte att det är så skoj att modella. Gjorde resår över magen så att den passar lite lättare, ser lite kall ut över rumpan , vet inte hur jag ska lösa det men funderar på de.

Är färdig med den andra vanten, ska bara fästa lite trådar sen är dom färdiga. Bild kommer senare.Började genast på ett par till som jag ska försöka få lite bredare, har bytt till lite större stickor.
Och så är de äntligen fredag.
Ska bara njuta och göra de jag vill, ett farväl kalas för barnens kusin Lovisa , hon ska till USA som aupair i 13 månader.
Snart är alla ute på vift, den lille luffar i Asien, tösen åker till Brasilien i två månader för ett skolarbete och den store åker till Nya Zeeland och en tur till Thailand en månad, kvar hemma blir jag och jag bara oroar mej. Men det är snart nyårsafton och alla tillbaka igen.

6 kommentarer:

Monica H sa...

Plocka upp maskor längs kanten ovanpå ryggen och sticka en rumpa i resår som du minskar i sidorna lite och avslutar när längden är lagom... Vacker Tass!

Sussry sa...

Tack fr kommentaren på min blogg.

Vilken härlig hundtröja och urgullig vovve.
Vanten är ju bara underbar också.
Ha det bra!

LenaL sa...

Ja, inte är det kul när ungarna försvinner till Långtbortistan! Jag är evigt tacksam att vi har en kvar bara 15 mil härifrån och den andra i London. Det är ju inte direkt Brasilien eller Nya Zeeland!

Britt-Marie sa...

Jag förstår din oro, skulle nog ha svårt att sova men man vänjer sig säkert efter ett tag, alltså att inte oroa sig för mycket.
Du får räkna stickningarna till nyår så går tiden fortare. Du har ju en hjärtevärmare kvar hemma även om Tass ser lite lidande ut på bilden.
Tass tröja är väl helt ok men behöver hon inte en lurvig sak till löpet så hon kan se riktigt inbjudande ut. Ha ha ha

Kram

Sussry sa...

HEJ Eva, svarar på din fråga påmin blogg-post här. Inte är behöver du skämmas för att du inte förstod vad jag menade med strukturmönster. Enkelt förklarat: en blandning av aviga och räta maskor och ibland lyfta maskor som tillsammans bildar ett upphöjtmönster. Hoppas du blev lite klockare.

Åsas Kammare sa...

Vilken söt vovve - och tröja! Sticka är verkligen något jag vill lära mig.
Hoppas fikat smakade bra! ;-)