onsdag 26 september 2007

Datorvantar eller torgvantar.


Nu är jag fär dig med torgvantarna eller datorvantarna.
Gjorde dom i alpaka, det gick inte åt mycket.
Såg att jag har blivit taggad, 7 saker om mej själv.
Lena L. har taggat mej. ( nu har jag gjort en länk till Lena, bättre sent än aldrig.)
Regler:Länka till den som har taggat dig.Berätta 7 (jag väljer ) sanningar om dig, lite mer normala och lite mer udda saker!
Tagga 7 andra i slutet av blogginlägget.Lägg ett meddelande i deras bloggar och ge dem besked om att de har blivit taggade.

Här är mina 7 sanningar?
1.Jag går om kring när jag borstar tänderna, plockar vissna blad, släcker lampor m.m för att de är så tråkigt att bara stå.
2.Som många andra kan jag inte sitta rakt upp och ner måste ha något för händerna.
3.Jag tänker mycket ältar saker fram och tillbaks, försöker se saker från många håll på samma gång. , kanske inte alltid bra men ofta kan jag komma på lite udda lösningar på problem, men de kan ta tid.
4.Jag kan inte gå barfota, fötterna ömmar om jag inte ha något på dom alltså en tjock sula sockar hjälper inte, men jag är o andra sidan alltid varm om fötterna. ( Vem vill egentligen veta de här?)
5.Fyller år på julafton, jag fyller år på morgonen har namsdag vid 12 tiden och har jul från 15. och framåt, så var man klar med sånt sen. Lite tråkigt men så är det.
6.Samlar på bl.a kartor plockar på mej överallt, köper på bokreor m.m. för att jag ska ju kanske åka dit och dit.
7.Har väldigt svårt att slänga saker, men när jag väl har tagit mej i kragen och rensat upp så är de faktiskt rätt skönt att var av med grejorna, de gäller nog bara att släppa taget.
Har letat runt bland andra bloggar för att se vilka jag ska "tagga" men jag har inte hittat några som inte redan varit tagna.
Så ni som mot förmodan tittar in här och känner er manade tagga er själva, men inte fler än sju.

27/9 Medea har hört av sej och vill bli taggad och de är ju jättebra.

Vi var på valpkursen i går jag och Tass, måste bara berätta att jag är duktig på att säja sitt.
Sitt, sitt, visst låter det bra.
Ha de gott med er därute.

5 kommentarer:

Monica H sa...

Så fina! Snyggt grått garn:)

ki sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Britt-Marie sa...

Härliga vantar, min dotter kallar dem för skabbvantar (hon älskar dem så det är inte därför) på grund av att i USA-filmer ser man alla uteliggare gå omkring med dessa.

Kul att veta mer om dig, en del stämmer in på mig också speciellt det om att grubbla. Man hittar många bra lösningar på problem då. Grubbla är inte alltid negativt.
Kram och förresten god morgon. Steg upp för nu har jag löst problemet med nästa hemligpaket.

Åsa sa...

Godmorgon Eva! Lämnar en liten hälsning här. Såg att du sökte regiagarner nånstans när jag blogga runt. På www.garnkorgen.se är det också väldigt lätt att beställa via internet och hon har underbara grejor. Även kaffefasett.

medea sa...

Precis såna där har jag tänkt sticka. På hösten/vintern/våren o ibland sommaren är det förskräckligt kallt att sitta vid datorn på jobbet.
Kanske tar jag tag i det nu.

Mig kan du tagga om du vill =) Jag ska lägga till dig och även skriva en 7-lista.