torsdag 18 oktober 2007

Torsdag mitt i veckan, nästanHar gjort färdigt veckans ledtråd på SoC, är lite orolig att mitten är gjord, det verkar som om mönstret har kommit till mitten, inte bra, min sjal är pytteliten rätt bred men inte lång, hoppas att jag har fel.

Har stickat , blockat och sytt ihop fram och bakstycke på Yll och Tyll koftan, den blir rätt okej håller på med ärmarna , men de är drygt gör båda samtidigt så att dom blir lika, men de tar tid.

Tass var jätteduktig på kursen, de ösregnade men hon satt kvar och kom när jag kallade ,precis som hon skulle,. Matte var riktigt stolt.

8 kommentarer:

Marias garnhändelser sa...

Hmmm jag undrar också hur många ledtrådar det är på Soc...jag har inte kommit så många varv på 2:an än...veckan har varit fullbelagd...får se om det blir något stickat på den ikväll...

Monica Hansen sa...

Varannat varv vanligt avigt på sjalen eller har du hoppat över det?

Elzie sa...

Vad mycket snyggt du gör. Koftan kommer att bli jättesnygg.
Kram Elzie

Boel sa...

Tycker mysteriesjalen ser jättesnygg ut om än kanske kort. Hoppas det löser sig bra när nästa ledtråd kommer.
Trevlig Helg!

LenaL sa...

Så härlig den är, din SoC! Jag har bara kommit halvvägs på ledtråd två. Lite dryg är den, men tycker den är kul. Det händer ju grejer hela tiden. Var det inte sagt att det skulle vara åtta ledtrådar? Då är vi väl uppe vid mitten efter denna veckans?

Ulricha sa...

Åhh, vad fin sjalen ser ut att bli :-) Jag blir så sugen att starta på min, men nu när jag har garnet, velar jag vilken storlek jag ska ha på stickorna :-)

Kul att det går bra med Tass. Kan hon tass (sträcka fram benet när hon ska få godis)? :-)

Ulricha sa...

Att följa .pdf-en från Yahoogruppen (Aran-sjalen) är superenkelt. Varje rad står utskrivet i diagramform. Bara att hämta från gruppens filarkiv (den heter något med v5). Jag hade bara lite krångel med övergångarna från mösnterdelarna annars inte ett enda problem :-) Och så har jag inte använt lika många olika storlek på stickorna. Ha det gott, och hoppas att ni har lika fint väder som vi har idag (fast det är kallt).

Eva S sa...

Det finns tydligen hur mycke mysteriesjalar som helst. Den du visar här ser ju jättefin ut. Man blir bara så sugen att starta upp lite för mycke. Må gott