måndag 28 september 2009

Smakar de så kostar de !!

Jag kan bara hålla med.


Nu i veckan som varit, så var vi och hämtade den lille i Karlskrona sedan var jag på Sy och stickmässa i Borås, och de var väldigt roligt båda två sakerna, men så slut jag är nu, i lördags och söndags så gjorde jag ingenting och med de menar jag ingenting, satt och tittade på Vm i cykel och fattade ingenting, huvudet ur fuktion och kroppen inne på lagning.

Eftersom jag är som jag är, så ska jag inte göra två saker tätt in på varandra, de tar helt musten och kraften ur mej. Bara att gilla.Men nog om det nu.De har varit så roligt !!
Maken och den lille med medalj =)
Jag tycker att medaljer är rätt tramsigt, men för militärer är de väldigt viktigt, Oskar fick två men har bara en på bild =)Fick hem den lille för ett litet tag, han har redan nya ansökningar om nya missioner ute och får han som han vill (inte jag) så är han snart i väg ut i världen (Afganistan)igen.
Han har också sökt skola som börjar i höst i Uppsala (Yll och Tyll) vi får se om han kommer in där.
Bara och vänta och gilla läget.Så var de stickmässan, de är allt ett litet himmelrike, garn överallt, trevlig mäniskor som jag mötte, många som jag kände igen från nätet och en del som kände igen mej eller delar av mej (väskan)från bloggen.
Mycket att se och mycke att handla, jag hade fyllt plånboken och var väl förberedd när jag gick in genom portarna.

Tyvärr så i efterhand så ser jag att jag bara fick upp kameran en gång, men de var ju inte illa de, de kunde ju varit så att jag glömt de helt =)Gick en woorkshop med Vikangarn i skuggstickning, de var skoj och väldigt enkelt när man tittade ordentligt =)
Viveka är väldigt trevlig och bra att ha och göra med.

Träffade Liene och tittade på hennes garn, mycket fint.
Trevligt att få träffa henne också.


Så var jag och hälsade på Rachel och klappade på hennes garner ,Garnpaletten , Rachel var snäll och lät mina Tant Kofta koftor åka med henne till Borås, Tack Rachel, hoppas du fick sålt en massa av dina garner , ses på Onsdag =)


Så var de då dags för den stora träffen med Tant Kofta ,och jag kan bara tala om för er alla som inte hade möjlighet att träffa henne där , hon är faktiskt lika trevlig och go i verkligheten som hon är på bloggen.
Tant kofta till höger och Biblostick till mittenoch till vänster en som utnyttjade de goa stolarna ( på mässa är alla stolar extra goa)


De var så skoj att se alla koftor och bilder på koftor som fans där och koftor som gick förbi, ja faktiskt, Maria kom gående i sin fina kofta.
Jag köpte givetvis de fina kompendiet med Koft mönstret, gillar ju tekniken hon lär ut, och vill ha de på pränt.Så var jag runt och krafsade i alla montrar handlade och hade mej, då när allt var som roligast så tog mina krafter slut, de var bara att backa ut och tacka för mej,
efter lite medecin och vila i bilen åkte jag hemåt fullt nöjd med mina intryck av den här dagen.Nu är de måndag och jag är snart i ordning igen =)Fick precis en komentar av Lena ,hon undrade vad Tass och jag tagit vägen.
Här är Tass , hon ligger och finvilar i soffan, de regnar ute så hon vill inte gå ut (min hund =) )
hon gillar också soffan med en filt men stickar inte.

Ha de gott på er alla och ta de lungt och se till så att krafterna finns kvar för att sticka lite också.
Eva.

13 kommentarer:

Anna sa...

Tass får mig alltid att le! Mysvovve! :-D

Låter som du har haft en härlig helg. Vad mysigt med garn och massa koftor!

Tant Kofta sa...

Hej, hej!
Du var dig lik från bloggen både till utseendet och som person.
Det var kul att ses!
Kram från Koftan

Boel sa...

Så svårt att gilla läget tycker jag när det är roliga saker på gång, jag vill ju alltid mer än jag orkar. Det måste vara härligt att ha sonen hemma (även om han inte ser speciellt liten ut ;=))och symässan låter som om den var trevlig den med. Jag hoppas att du fick med dig lite trevliga garner hem och att vi kanske får se dem på bloggen?

Var rädd om dig!
Boel

Samtal från min trädgård sa...

Åh, så gullig Tass är på bild!

Känner igen det där med att energin tar helt och alldeles slut, bara så här bom! Men det brukar ta ett par dagar, så kommer den åter, men ta hand om dig själv nu, så det blir bra.

Susilull sa...

Hoppas du återfått krafterna efter helgen!
Ja, synd att vi inte sågs på Syfestivalen. Jag tänkte tanken att jag skulle spana efter bloggare, men sen blev jag helt uppslukad av allt garn och tänkte att de flesta bloggare vet jag ju inte hur dom ser ut, och inte brukar jag visa mej själv
heller...
Fast vid skugg-sticknings-workshopen såg ju att ni satt ett gäng, skulle nog spanat mer på er som satt där också :-)
Köpte du några roliga garner?

Anonym sa...

Äntligen! Så kul, men är det son make?? de ser ju lika unga ut båda två. Jag kan förstå din oro, jag har alltid sagt till mina unga att jag vill att de skall åka ut i världen, men då har jag givetvis inte tänkt att de skall bege sig till något krig, men som världen ser ut idag kan man råka illa ut på olika sätt varsom. Lena.

Camilla sa...

Det finns något till dig på min blogg, hoppas du vill ta emot den.

Eva sa...

Så många upplevelser på en gång.....Förstår att det tar musten ur dig.....Oj vad jag önskar att jag kunde komma till Borås......Men jag får nöja mig med Strikfestivalen i Svendborg,Danmark till helgen.
Kram
Eva i Lund

Garntrollet sa...

Det låter som du haft en underbar helg, trots att det tog på krafterna. Du får vila upp dig ordentligt, så att du kommer igen.

Ehh... hade du inte skrivit att sonen hade fått en medalj, hade jag nog inte kunnat se vem som var make och vem som var son...

Tass ser ut att ha hittat den perfekta platsen inför höststormarna.

Kram.

garn och annat sa...

Vilket fin upplägg av mässans besök!
Hoppas att du har återhämtat krafter!
Kramar liene

Faster Safira sa...

Hej

Vad kul att du lämnade en kommentar hos mig, så jag kunde hitta till dig och din blogg. Jättetrevlig blogg som jag alldeles säkert återkommer till.

Vad roligt att vara på mässa! Det måste ha funnits hur mycket som helst att titta på.

Ha det så bra!

Anonym sa...

Tänk ändå att det ska vara så svårt att passa in hjärnan i kostymen. Jag gör precis som du, alldeles för mycket på en gång och så pang, bom bara så är energin slut på två röda och man måste dra, hur kul det än är. Men du har en sund inställning till det hela tycker jag, bara att gilla läget. Jag har inte kommit dit riktigt än. Ska försöka tänka på dessa visdomsord lite mer.

fale artut sa...

Jag fick också ta till medaljen för att se vem som är vem.... Förstår att det måste kännas härligt! Lugn och fin!