onsdag 16 september 2009

Nu är de höstI morse när Tass och jag gick vår morgonrunda så slogs jag av att de är höst, ljuset var annorlunda och de var kallt och friskt i luften.


och eftersom de är höst så har jag passat på att börja på ett par höstsockar, de är mitt favoritmönster, mycket flätor är de, finns i boken The Ultimate Sock Book och heter Estoninan socks,
jag har stickat socken flera gånger förut , gillar de verkligen, men jag sitter med näsan i boken hela tiden för att inte komma fel i flätorna.


Garnet är en ny bekantskap, de kommer Nyansera.se Kvalitén är Hazumi och färgen 'Greenday' de känns som ett väldigt bra sockgarn, ska bli spännande att se resultatet =)


Återkommer med fler bilder senare.
Om en vecka är den lille hemma, vi hämtar honom på Tisdag i Karlskrona ska bli så skoj.


I våras kändes de här 4 månaderna som en evighet, men de gick rätt fort ändå =)
Skönt
Boråsmässan besöker jag på fredagen, jag hoppas på att jag träffar många trevliga stickerskor där, ska höra med en fd. strumpsticka om vi ska fika, skulle vara väldigt skoj, jag har ett garnnystan i handen, bara så att du /ni känner igen mej =)
Men de är mer än en vecka tills de är dags.

Ha de så gott så länge, jag ska sätta mej på altanen och sticka i höstsolen.
Eva.

10 kommentarer:

ma sa...

Det ska bli så kul med Syfestival här i Borås! Spargrisen ska tömmas och familjen är förberedd på att jag inte kommer vara anträffbar.
Jag ska gå på lördagen, fredagen är vikt för den mer jobbrelaterade bokmässan i grannbyn :)

Katarina sa...

Vilket härligt garn, passar verkligen en solig höstdag.

Anna sa...

Ett perfekt garn för fina höstsockor! Tass är bedårande som vanligt. Jag skulle SÅ gärna träffa henne IRL. Kanske ni vill ta en Finlandssemester nån gång? :-)

Monica Hansen sa...

Vi får tajma mobilerna, och så ska jag ha en blomma på koftan...

Rosenvante sa...

Förstår att du längtar nu efter din lille. Skönt att få hem honom nu. Så kul att en massa bloggare ska träffas på mässan. Hoppas alla tar mycket foton så vi andra som inte kan komma får se hur det var.
Hälsa Tass

Dödergök sa...

Åååå snygga strumpor på gång, garnet ser väldigt fint ut.
Dina Gotlandsvantar är också helt fantastiskt fina, surt bara att det blev två av samma sort men då får du ju njuta extra mycket av mönstret. :)

Stickorren sa...

Det blir nog lite krokning mot slutet av fredagen också! Hos KarMa-garn.

Teskedsmamman sa...

Så skönt att sonen snart kommer hem! Och höst, ja det kan jag skriva upp på! Insåg att det var beckmörkt redan kl 20!
Siktar på stickcafe den 30/9 istället ;) Höstens ljuspunkt...

Eva S sa...

Måste kännas underbart att få hem den "lille". Önskar dig, och alla andra som är där, en fin, inspiratonsrik dag i Borås
Må gott

Samtal från min trädgård sa...

Härligt att sonen kommer hem.
Bra med ett par socker, kan aldrig få för mycket av den varan, och lyckliga dig att du får gå på mässa redan, längtar så tills den börjar här i Stockholm i oktober.