tisdag 16 juni 2009

Mamma KoltrastDe jobbas och slits en hel del här hemma, koltrast mamma och pappa flyger fram och tillbaks med mat till sina pipande ungar, idag satt jag en stund på altanen( de var varmt och gott) , men de verkar som om hon (mamman) tycker att jag ska hålla mej inne och inte störa matleveranserna.I morse när vi gick vår morgonrunda var de en liten fågelunge som gick/flög med oss flera hundra meter, fick ett chans att ta ett kort, vet inte vad de är för sort men den är söt och väldigt nyfiken.
Jag är klar med den första testsockan av Red Rock Road sock , mycket hål är de, ingen sock som jag kommer att göra om, men skoj att prova, hoppas nu bara att de går fort att göra en till.
Jippie
Jag har vunnit i två utlottningar, dels hos Metta hon är ju så duktig med att sy med lappteknik, ska bli skoj att se, jag har vunnit en klädd pärm med plats för ett A6 block och penna, den ska få vara i min stickväska =)

Sen var de utlottning hos Virkaholic, där hade jag också tur, Alfred drog mej och snart kommer de markörer på posten till mej.
Skoj, de är alltid roligt när att vinna =)

Tack båda.I dag är de tisdag och Sverige spelar fotboll på Tv idag ( U 21), lämpligt att jag bänkar mej där och tar med en lagom svår stickning.

Heja Sverige.

Eva

6 kommentarer:

fale artut sa...

Det var väldigt så mycket mat hon fick med sig i näbben! Jag är helt imponerad! Väl tajmat med kameran!

Tant Kofta sa...

Ja det är ju ett evigt sjå att vara morsa!
kram från koftan

Rosenvante sa...

Här är alla ungarna redan utflugna, så det är tyst i holkarna. Men det är så mysigt att sitta och lyssna när de håller på och matar och står i på våren. Ett himla liv är det i holken då. Mysiga kort du lyckades ta.

Sussry sa...

Grattis till vinsterna, så kul!!!
Men hur gulligt kan det vara med fågelfamiljer. Vem vet, fågel mamma kanske utser dig till extra farmor/mormor.

Rufsa om Tass i pälsen och sköt om er allihopa.

Monica Hansen sa...

Vilken underbar bild med alla maskar i näbben:) och fin socka!

Önskar dig en riktigt fin midsommar.

gletting sa...

Så koselig med fuglene! Når jeg kikker ut fra soveromsvinduet om morgenen, ser jeg troster som løper fram og tilbake på vår nyslåtte eng. De finne sikkert noe godt der siden de er så ivrige, Jeg liker så godt å kikke på fuglene, det er så herlig at det er midtsommer.

Hilsen Grete