tisdag 2 juni 2009

Juni
Tänkte visa en hängande bild på min nya kofta, gillar den, den kommer nog att användas mycket. Den är tvättad nu och spåren efter ett stickcafe är borta =) (Latte på Fribergs)
Jag har gått med i en "Kal" de är hos Tant kofta, hon ska hjälp oss ovana koftstickerskor med att sticka en kofta uppifrån och ner, ska bli skoj, de blir ett mönster som kan användas till alla sorts garner och de är ju bra.
Har inte riktigt bestämt mej för vilket garn jag ska sticka den i , antagligen en silkeblandning som legat till sej ett tag nu. Bild kommer.

=)
Var ute en runda i växthuset och titta, de har kommit en liten, liten gurka. Visst är den söt.
En bild på min stickgraffiti också, är inte mycket för de, men vår trädgårdskråka såg lite frusen ut så han fick en liten halsduk, kråkan sitter på en gren i ett träd som dog för några år sen, trädet tjänstgör nu mer som hängare till sånt som jag vill ha ute men inte har nån annan plats till, de blir lite amplar och blommor, mer och fler ju längre somaren blir, de brukar vara en del att plocka ner fram emot hösten.
Men de är så mysigt, ska försöka att få nån klätterväxt att trivas på de kala grenarna, kanske en murgröna eller en klematis, vi får väl se vad de blir.

Tack för alla komentarer om den nya favoritsockan, jag framför de till skrivaren av mönstret.
Så fort jag får , så kommer jag att länka till mönstret, men inte än tyvärr.


Ha en go vecka på er alla.
Eva.

11 kommentarer:

Anonym sa...

Koftan är verkligen vacker, väldigt snygg färg på garnet. Måste också tillägga att jag är grymt avundsjuk på ditt växthus. Jag hade ett växthus förr då vi hade vårt sommarhus. Ett år satte jag physalis, den växte sig stor och bar enormt många bär, ett tips om man gillar detta bär som är jättedyrt i affären.

Linda sa...

Vilken söt liten kråka! :) Koftan är härlig!

Mia stickar sa...

Så fin den ser ut din kofta! Läcker modell. Jag gillar ju som sagt flätor! :) Tur att kråkan fått sig en halsduk så han inte blir hes och kraxig!

Medea sa...

Oj vad koftan ser snygg ut! Ska bli kul att se den på dig.
Vad kul kommentar du skrev om studentpresenten. Kan det vara rengöringsmedlet tro??
Nåja, kolla inlägget precis under det om studentmössan får du se.
kram från Efwa

Garntrollet sa...

Vilka fina bilder. Koftan ser jättesnygg ut! Vad är det för mönster?

Hoppas att jag kan skicka iväg detta inlägg: jag testade för några timmar sedan och då blev det strömavbrott i halva Stockholm tydligen :-)

Anonym sa...

Eva!
Jag hoppas att allt är väl med sonen. Koftan är supersnygg.
Tänker på dig!
Maria i Falkenberg
som nu kämpar med sin sista inlämningsuppgift.

Marianne sa...

Koftan var superfin helt i min smak =o)
Undrar också vad det är för mönster.

gletting sa...

Den grønne kofta er kjempelekker! Jeg har ikke forstått om du har laget mønsteret selv eller om vi andre kan bruke det. Jeg vil gjerne ha en sånn!
Håper at alt står bra til med deg!
Hilsen Grete

heidi sa...

vilken söt kofta! och vilken fin färg den har!

Helena sa...

Visst är det typiskt att vallmon börjar slå ut precis när det ska bli ösregn! Hoppas att vi hinner njuta av dem i några dagar. Härlig sommarkofta!
/ helena

Åsa sa...

Jättesnygg kofta och jag vet inte om jag skulle kalla dej för ovan koftstickerska. Du har ju gjort så många underbara koftor.