måndag 15 juni 2009

En ny höjdare och sock
De var ett tag sedan jag hade med en höjdarbild på Tass, så i går tog jag med mej kameran runt kvarteret, Tass har ett ställe ( av många) som hon hoppar upp på och spanar runt efter roliga saker. Tänkte visa henes balans akt här.
Håller på med ännu en testsocka, de är så skoj att prova på nya mönster, detta är ett som Hunter Hammersen gjort hon finns på Ravlery också som hunter , på hennes sida finns några gratis mönster och några att köpa för en liten peng.Jag stickar på Embonpoint titta på min Ravlerysida för fler bilder. Tycker de är läckert med flätan som går över fån vänster till höger sida av foten.
Gillar verkligen hennes mönster , fastän dom stickas från "fel " håll =)


I lördags var de WWKIP dagen, vi i Halmstad skulle vara i Norre Katts Park men vädergudarna var inte på vår sida, så vi fick träffas på Fribergs Konditori i stället, ingen nitlott de inte , gott ficka och trevlig presonal ( i sommar finns Fribergs på Hallandsgården i Halmstad, jag och några stickvänner kommer att ses där för lite spontanstickningar i sommar).
Vi var nog tio stick och virksugna som kom och träffades, några nya ansikten var där också, bla Magdalena (titta in på hennes blogg och se vem som var med och vann i hennes utlottning =) ) och en mästervirkare från Laholm som jag tyvärr inte frågade vad hon heter , men jag vet vad hon virkar på =)
De var som vanligt trevligt att träffa alla stickvänner Kicki Maria Karin mf.l
Jag är till och med så fräck att jag lånar en bild från Karins blogg, hon tog den på Fribergs i Lördags.

På bilden ser man Maria , Kicki , mej (Skoj att vara med på bild ibland) och Louise som har butiken Madebyme.
Så var de med de.
Ha de så gott alla och njut när solen tittar fram.
Eva.
11 kommentarer:

Teskedsmamman sa...

Vilken liten goding till hund ni har! Vår hade inte ens fått plats med en tass på den där stolpen ;)

Jag håller med om att det var trevligt i lördags!

fale artut sa...

Duktig hund! Skitsnygg socka, tack för tipset! Hm, är urdålig på Ravelry, man kan ju lägga in koft-bilder där, men HUR?! Har du något tips?

Cicki sa...

Tass är för rolig med att hon ständigt ska upp högt. Vilken balansakt. Undrar om hon varit katt i ett tidigare liv. De vill ju också vara högt för att hålla koll på omgivningen.

Stickcafe verkar vara ett trevligt sätt att umgås på. Det är lite synd för oss som syr att man kan inte släpa med sig symaskinen hur som helst.....:-) Jag har inte hört talas om stickcafeer här i min stad.

Metta sa...

Grattis Eva, du vann den tygklädda pärmen i min utlottning! Kommer på posten om några dagar. Kram Metta

Monica Hansen sa...

Duktiga härliga Tass!

Snyggt sockegarn och fina bilder:)

Sunna sa...

Så underbara bilder på Tass, vilken balans en riktig agilityhund, tränar ni det?

Dödergök sa...

Tass är så otroligt söt! :)

Susilull sa...

Vilken balans han har, lille Tass!

Marianne sa...

Den balansen var det inget fel på :) Härliga bilder. Sockan blir jättefin.

Boel sa...

Ett år sedan jag var nere och hälsade på i Falkenberg, även då regnade det mest hela tiden som nu när jag sitter i Idre fast här finns vad jag vet inga andra stickerskor. Fast det jag skulle säga var att det var väldigt mysigt förra året med stickandet och fikandet!

Trevlig midsommar!
Boel

Mia stickar sa...

Denna fantastiska Tass! Sån härlig hund du har! Och du gör så fantastiska sockar!