lördag 24 januari 2009

Hur tänker jag ??

I förra inlägget här i bloggen så sa jag att , jag ska göra klart dom projekt jag börjat på, vad är de första jag gör?


Jo jag börjar på nytt, skulle ju bara titta på mönstret i Kreativ Stickning, sen så gick jag upp för att se om jag hadde nått garn som skulle passa , så var ju tvungen att prova stickfastheten också, jag gillar ju inte provlappar så jag lägger upp så många maskor de står i mönstret.......
Så var jag ju igång, att jag inte lär mej, skulle bara lagt de åt vänster och fortsatt på mina Brudvotter, men nähä.Brudvotterna ja, provade att dra på vanten på handen och inser att den är för liten, bara att riva upp och byta stickor, går från 2,25 till 3 mm, så nu måste den ju passa.
Har kommit så långt som en bit upp på tummen, innan jag fick syn på Kreativstickning, fortsättning följer........
Tass och jag sitter i soffan med filt gosedjur och stickning, är lite febrig och förkyld och vädret är ruskigt, så de passar ju perfekt.Vi ska hämta sonen i morgon, ska bli gott att få hem honom en stund innan de är dags.
Min svåger kom på ett passande namn till Oskars "nya jobb", Anti pirat byrån , väldigt bra tycker jag.Jag kom på att jag inte berättat att vi har bokat hotell till sommarsemestern, de blir en vecka på Gotland, ska bli hur skoj som helst, har aldrig varit där, hoppas på en riktigt rolig semester
=)


Må så gott på er alla.
Eva

12 kommentarer:

Tina sa...

Hej
Vilka fina vantar du gör!
Vad är det du har börjat på från kreativ stickning? Väntar med spänning.
Ha en bra helg/Tina

Samtal från min trädgård sa...

Är det den stora ringsjalen som du stickar? Man blir ju så nyfiken! Vilka vantar och kul att du ska till Gotland, där kan man väl också handla mycket garn....!

Stickfantomen sa...

Hihi, känner igen situationen. Så synd bara när vantarna är sååå fina. Det fantastiska är att kunna variera stickningen och självklart begriper man hur roligt det är att börja sticka den där hålsjalen ;-).
Kul med Gotland, var där och cyklade en vecka i min ungdoms gröna dagar - läääänge sen, Oh my -those days... Några du absolut bör besöka är Ateljé Huskroken de har en fin policy och känns riktigt trevliga. Förkylt här med, fortsätt krya på er!

Annela sa...

Haha, sådär tänker jag med. Ringsjalen såg jag på en blogg och har också glott i Kreativ Stickning Så snygg blir den - min ska stickas i grått.

Rosenvante sa...

Va, kul att du ska över till min ö. Det är jättevackert här på sommrarna och det finns så mycket smultronställen att besöka. Hoppas du får bra väder bara.

Sanna sa...

vi åker också några dagar till Gotland i sommar.

miastick sa...

Hehe, jag känner igen mig! Har just avslutat en tröja, och vad gör jag då? Jo, lägger upp till en till. I samma garn! Jösses, det vill man ju inte ha, två tröjor i samma. Men garnet är så härligt. Och så ville jag ju testa mönstret. ;)

kaanon sa...

Tack för tipset om att sätta ett band i hatten jag virkat. Det ska jag prova om den inte krymper i tvätten.

Jag har också flera projekt på gång samtidigt och det är svårt att inte börja med nåt nytt när andan faller på, och det gör den ju ganska ofta. :)

Lycka till och ha en trevlig helg!

Marskatten sa...

Det är väl ändå roligt att ha flera projekt på gång!
Krya på dig och ha en bra helg med sonen innan han ger sig iväg på resan!

Eva i Stäket sa...

Visst är det svårt att motstå en spännande ny stickning!! ;)
Jag förstår att du blev frestad av ringsjalen. Ett bra tips är att trä in en resår i innerringen när den är klar. Min töjde sig rejält i Kureyon, så nu är resåren på plats och sjalen sitter som den ska igen!

Pia sa...

Åh, så fina. Vilket tålamod du har att sticka om....

fale artut sa...

Du måste ha nerver av stål som kan repa upp så fina vantar. Du gör jättefina saker både här och där, det har jag sett i din blogg! Det är förresten bra att börja på lite nytt, det är min nya livsfilosofi, för att man ska behålla LUSTEN, utan den är vi platt INGENTING!
Hej på dig!