fredag 2 januari 2009

Allt är upp och ner....

Vi har haft besök här hemma hos oss.Fröken Elsa har varit här, en tretton månader gammal Franskbulldogtös , och hon och Tass har lekt, och lekt.....alla mattor ligger i högar i hörnen, gosedjuren omkringslängda och vatten i hela köket ( Elsa slafsar när hon dricker =) )Tyvärr så blir de inte några vidare bilder av de, för lika lätt som de är och fotografera Tass lika svårt är de att ta kort på Elsa.


Men några blir de ialla fall, kanske inte alla riktigt till Elsas fördel men ändå.Som man kan förstå så har de inte blivit något stickat idag, har bara tagit de lungt och försökt att få allt på rätt plats igen.

Ha de så gott och njuut av tystnaden.
Eva.

11 kommentarer:

Ulricha sa...

Vad söta de är tillsammans!

Jag kan tänka mig att det varit bus på gång :-)

Ha en god fortsättning (är ni friska nu? Hoppas det).

Garnhumlan sa...

Åååå. Jag älskar frallor. Hade två när jag var barn. Varje gång det blir dags för ny hund vill jag ha en fralla, men än har det inte blivit. Och för all del, pudlar (som vi har nu) är också jättefina.
Vilken härlig dag ni har haft. Jag antar att Tass är nöjd.
God fortsättning!

Samtal från min trädgård sa...

Va söta de är!

Mags sa...

Här sitter jag och skrattar och myser åt bilderna och din text. Jag ser verkligen hur det ser ut för vår Watson kan helt själv flytta runt på våra få mattor och samtidigt släpa runt alla sina leksaker.
Kram

Maria sa...

Vilka mysiga hundar! Här är det katten som ställer till det lite ibland, men ajg kan tänka mig att två hundar stökar mer :).

Tussegumman sa...

Vilka mysiga vovvsingar. Det har haft kul tillsammans. katten hos mig har haft kul med att klättra i granen. Det var en syn kan jag lova. God fortsättning önskar jag dig/Kramar Tussegumman

Eva S sa...

Visst är det härligt att se hundarna tillsammans och hur roligt dom har. Vantarna ser jättefina ut.
God fortsättning på nya året.

Dödergök sa...

Jag vill ha en fralla! Men tre hundar är tillräckligt många synd nog. Men någon gång då ska vi baske mig ha en fralla de är så fina och charmiga.

Eva i Stäket sa...

Hundar är sååååå söta!! Jag kan tänka mig hur det ser ut hemma hos dig efter deras framfart. Fram för mer hundar i stickbloggarna!! ;)
Ruff och Rocky hälsar!

Bloggullet sa...

Här var det livat med hundar, hos oss är det kattorna som välter granen. Tack för besöket, la till mig som bloggföljare.
Kram

Anna sa...

Å, vilka godingar!