tisdag 27 januari 2009

Bröllopsvantar

Jag är klar med vantarna till svägerskan, hon fyller år på norgesnationaldag den 17 Maj så jag lät den norska texten vara kvar i högervanten, i vänstervanten stickade jag in hennes monogram och 2009, hoppas att hon blir glad för dom.


Blogger vill att denna bilden ska ligga ner, inte jag =)Tass löper, den lilla tösen , hon tycker att de är så jobbigt, ränner fram och tillbaks och vet inte riktigt vad hon vill, och för att inte jag ska bli tokig på fläckarna så har jag sytt lite byxor till henne.De är olika fleectyger (hur stavas de egentligen, sånt där jättemjukt tyg som man gör tröjor av ?)
En rak bit och lite resår, hon låter faktiskt dom vara kvar, jag köpte ett par när hon löpte första gången men dom tuggade hon upp, antar att hon inte gillade mönstret =)


Eftersom jag gjort klart vantarna så får jag väl börja på nått nytt idag, eller......


Ha en go eftermiddag på er.
Eva

19 kommentarer:

Stickfantomen sa...

Sant vad fina vantarna blev. Önskar jag hade mönstret - Var får jag tag i det? Fast det dröjer innan jag har något brudpar att presenta, i KBT-tider så bör man ju kunna fixa till dem på lämpligt sätt.
Tror rätta benämningen är fleece- hette så i allafall när jag beställde tyg och sydde mycket. Smarta brallor som Tass verkar acceptera. Ja det där att de snurrar till det och inte vet riktigt hur vara, starkt driftlsiv är inte att leka med så det gäller att agera förkläde á la forna tiders vaktande av ungmör. Ha det gott.

Mia stickar sa...

Jättefina vantar!

Anonym sa...

Å vilka fina vantar! Jag vill också lära mig, men när?

Anna sa...

Klart hon blir glad för de vackra vantarna!

Samtal från min trädgård sa...

Så fina vantar eller votter. Brukar vara på Skansen i Stockholm den 17. maj och norskornas nationaldräkter går alltså inte heller av för hackor! De är så vackra.

Heldri sa...

Du gör så många vackra vantar så jag blir alldeles blå av avundsjuka ;) Nån dag ska jag lära mig det där med vantar, nån dag när jag inte har tusen andra projekt som köar.

Vad mysigt med semester på Gotland, det är ett av mina favorit resemål. Sambon och jag brukar (nästan) varje år åka dit till medeltidsveckan (v32) och jag börjar kunna ön innan och utan nu. Är det något särskilt ni är intresserade av att se så kan jag säkert komma med förslag.

kaanon sa...

Vilka underbart vackra vantar. De blir hon säkerligen glad av.
Och vilken tokrolig hund du har! :)

teresa sa...

Vilken present, så personliga o vackra. Hon kommer att bli glad.
(Blogger "bråkar" med mina bilder också - förstår inte varför?)

Cicki sa...

Vilka otroligt vackra vantar. Du är fenomenal på att sticka vackert. Jag har så svårt för att sticka i flera färger. Får det aldrig riktigt bra.

Catarina sa...

Vilka otroligt vackra vantar!
Härligt att få dem i paket..lyckliga svägerska :-)

Eva sa...

Vantarna är underbara!
Vad ska du börja på nu?
Förresten finns det något stickcafé på dagtid i Halmstad-Falkenberg-Varberg? Skulle vara kul.
Eva i Lund

Eva S sa...

Du är makalös på att sticka fina vantar. Nog måste hon bli glad för dom.
Må gott

Susilull sa...

Kanonfina vantar, hoppas hon blir glad!
Och raffig Tass må jag säga, inte alla som har egna leopardtrosor!

Cicki sa...

Du har något att hämta hos mig....:-)

Ca sa...

Vackert!!!

Pia sa...

Oj,oj, oj så vackra!!

lil sa...

Så vackra vantar!

Monica Hansen sa...

Så fina vantarna blev!

och så fiffiga löpbyxor, de var fina tycker jag, kanske du kan ta upp beställningar?

Zan sa...

Utruligt flotte votter! Det ärklart att hon gillar dem, vem gör inte det!? Fantastiskt vad du stickar, det är otroligt imponerande att du hinner med allt!