lördag 14 juni 2008

WWKIP

I dag stickar vi i Sandstickorna i Falkenberg, träffas i Badhusparken mellan 13-16, ta med något att sitta på.

Jag ska försöka att komma ihåg att ta med kameran och ta några kort som jag kan visa här senare.

I kväll håller vi alla tummar vi kan, för att fotbollen ska gå bra.Tack för alla hjälpande och tröstande ord om Tass, nu väntar vi bara på tid för ultraljud, de blir nog i veckan som kommer, sen vet vi vad de är för fel eller att de kanske inte är något fel.

Vi får se.

Ha de så gott så länge på er.

Eva.

5 kommentarer:

Bibblostick sa...

Tack för vänliga kommentarer på min blogg. Jag åker strax till Botaniska i Göteborg för lite publik sticknimng och pick-nick. Hoppas också på lite roliga bilder.

Ulricha sa...

Ha det så trevligt.

Vad skönt om ni för tid hos vet. snabbt. Det måste vara jobbigt att gå och vänta. Jag hoppas verkligen, verkligen att det inte är någonting illa med Tass.

TvaNystan sa...

Ingen stickande för mej idag annars hade jag tänkt jaga ihop lite tanter till vår badhusparken för fika och stickning... Men det kommer väl fler år... Håller tummarna för Tass //E

Britt-Marie sa...

Pussa på Tass, det är tur att veterinärerna är så duktiga nu för tiden så är något fel så går det nog bra och annars blir det gräddtårta med frolic, det brukar vi servera på födelsedagarna (hundarnas alltså).

Sommarkram

Metta sa...

Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt med Tass.

Theddy är född med ett blåsljud på hjärtat och var ett år när han kom till oss, eftersom han inte fick säljas första året. Nu är han en pigg 6-åring och vi har aldrig märkt att han har ett hjärtfel.

Men visst blir man orolig när det händer något med våra djur. De är ju våra "familjemedlemmar".

Håller tummarna att allt går bra.

Hoppas ni hade en bra WWKIP Day.

Kram Metta