fredag 27 juni 2008

Klar med del 2

God morgon ska bara visa att jag har blivit klar med del två på min pi-sjal, den är rolig att göra och har goda möjligheter att bli en till senare, då man än så länge har fått välja av fyra olika diagram på varje del. Jag har valt 1d och 2d.


Måste också berätta att dottern 23 år fått tag i lägenhet här i Halmstad, hon flyttar in kring den 15 Juli, så de blev bara 1 månad hemma hos Mamma och Pappa den här gången. Hon kommer att bo mitt inne i stan , så bättre kan de inte bli för henne, mitt i smeten, jag hade blivit tokig(är jag inte de redan efter den här månaden) på att bo så, men hon älskar de.


Ser ut att bli en härlig fredag här, solen tittar fram och än så länge ingen nederbörd.

Ha en go helg på er.

Eva

11 kommentarer:

Ulricha sa...

Åh, vad fin den blir! Vilken härligt grön färg.

Du vet väl att man enkelt kan lägga in vilka spetsmönster man själv vill mellan ökningsvarven? Det är ganska enkelt att hitta mönster som är delbart med antalet maskor.

Ha en bra helg.

Bland garnnystan och sytråd sa...

Vad roligt ändå att få tösen fått lägenhet och dessutom såpass nära. Det är allt roligt att ha sina barn inom rimligt "hälsapå" avstånd.
Ljuvlig färg på din sjal.

Mikaela sa...

Färgen är alldeles underbar!! Väntar med spänning hur sjalen börjar se ut :)

Annicka sa...

HejEva!
Jag har också valt 1d och 2d har också funderingar på att göra en till senare med något annat mönster på. Hur går det med Tass

Medea sa...

Sen jag såg sjalen som kofta hos Dödergök har jag varit sugen på att göra den. Härlig färg du valt. Vad är det för garn??
Skönt att dottern fick egen bostad!!!
Kramar från Efwa

Sussry sa...

Så snygg, både mönster och färg. Häftigt med en rundstickad sjal.
Skönt för både er och dottern att hon fått tag i en egen bostad. Det är aldrig kul att bo "hemma" för länge, flyttade själv vid 23 år (alldeles för sent...).
Soligt här också, hoppas helgen blir fin med.
Massor av kramar!

Eva i Halmstad sa...

Hej på er.
Min sjal gör jag i Malabrigo Lace, ett helt underbart garn.

De låter kanske som om vi har haft de jobbigt hemma nu när tösen varit hemma, de har de ju varit till viss del ,men inget man inte kan stå ut med, men både hon och vi har fått lite vanor och ovanor sedan hon flyttde första gången för 4 år sedan.
De kommer att vara skönt att ha henne såpass nära att jag kan gå inom på kvällspromenaden med Tass, första gången hon flyttade fick man ta flygplan och de kräver ju en viss planering.

Tass ja, vi har inte fått någon tid ännu, ska träffa den vanliga vetrinären i veckan som kommer så vi får se vad de blir av de.

HA en go helg
Eva.

Nettan sa...

Åh , vad härlig den ser ut. Underbar färg. Ja, Junon var inte rolig den men man får kämpa sig till slutet. Och jag kan säga att det är jätteskönt att den är färdig. Kommer inte att sticka en sån fler gånger.

Linda sa...

Halmstad är härligt, även de centrala delarna. Vi har bott där i fem år och jag längtar tillbaka minst en gång om dagen... :)

TvaNystan sa...

Den där kommer att bli fin! //E

Eva sa...

snyggt !