fredag 13 juni 2008

Lite trist

Vi går omkring och funderar här hemma.

Jag var hos vetrinären i onsdags med Tass, de var dags för hennes vacinationer, när vetrinären undersökte henne hittade han tyvärr ett blås ljud på hjärtat på henne.

Hon har fått remiss till Helsingborgsdjursjukhus för att ta ultraljud.

Så nu går vi omkring och funderar, kan vi gör de, får hon springa, får hon hoppa, kan hon äta de man tycker att allt är annorlunda nu , tycker hon är trött, sover mycket, är hon inte lite blå, huvudet snurrar.


Vet att de är ett djur, men de är mitt djur.

På bilden ser man lite av Mr Greenjeans, skoj stickning, stickas uppifrån och ner och sen stickar man på ärmarna med strumpstickor, så de blir inte mycket montering.

Ha en trevlig helg på er.
Eva.

17 kommentarer:

Lenis sa...

Vilket tråkigt besked! Hoppas allt ordnar sig till det bästa.

Ulricha sa...

Åhh, lilla Tass... Hoppas att det inte är något att oroa sig över (jag håller båda tummarna). Vad tråkigt. Ibland kan man känna större sorg över sjuka djur än människor. Djuren kan man ju inte prata med och förklara.

Anna sa...

Åh så jobbigt! Djur är inte bara, de är ju en familjemedlem som andra. Hoppas verkligen att det inte är allvarligt!

TvaNystan sa...

Håller tummarna för att det inte är något farligt! //E

Nettan sa...

Stackars lilla tass hoppas att det går bra.Det är jobbigt med sjuka djur när man inte kan prata med dom. Jag har en hund i mitt hus som vi haft i 11 år.Han är mitt lilla barn. Springer efter matte hela tiden. Han äter värkmedicin för höfterna och ryggen, men han klarar det fint. Han har inte ont i alla fall.

teresa sa...

Krya på dig, Tass, så att matte har en kompis att gå ut o gå med!

Boel sa...

Stackars Tass och stackars Tass matte (och husse). Jag håller tummen så att den blir röd för att de är duktiga i Helsingborg och kan hjälpa Tass.

Jo jag är nästan färdigpackad ser så mycket fram emot att åka!!

Vi ses!
Boel

Cicki sa...

Det är ju så hemskt när det händer djuren något. De är ju lika kära för en som vilken familjemedlem som helst.

Annicka sa...

Hej!
Hoppas verkligen att det inte är något, vår gamla hund råkade ut för samma besked hos veterinären men när vi kom till djursjukhuset i Helsingborg o de undersökte henne noga så fann de ingenting, så även en bra vet kan ha fel

Beatrice sa...

Lilla söta Tass. Jag hoppas verkligen att allt går bra för dig i Helsingborg. Du verkar vara en klok liten dam med mycket spring i benen. Jag håller tummarna för dig, matte o husse.

Dödergök sa...

Nej vad jobbigt, hoppas att allt löser sig. Kramar till Tass och dig!

Eva i Stäket sa...

Jag hoppas verkligen att det inte är så illa som det verkar. Min Ruff, 8 år, hade under flera år ett hjärta som slog lite oregelbundet och det gjorde att det var extra oroligt när han skulle sövas. Men nu senast lät hjärtat bra igen! Du ska se att det ordnar sig!! Veterinärer remitterar ibland vidare för att vara på säkra sidan.

Knyppeltanten sa...

Jätte tråkigt med Tass, hoppas att det går att lösa. Djuren blir som ens barn även om man har "tvåbenta" barn. Hur ofta önskar man inte att man kunde "prata" med djuren. Har tyvärr stor erfarenhet av sjuka djur.

miaring sa...

Vår katt har ett blåsljud på sitt hjärta som en veterinär upptäckte när han var skadad. Än så länge har det endast medfört att vet inte vill söva honom och därför är han inte kastrerad... Lycka till!

Marianne sa...

Hoppas att allt går bra med Tass och att ni inte behöver oroa er allt för mycket.

Ginger Beer sa...

Tänker många tankar för Tass och håller tumarna för att det blir jättebra, kramar!

Sussry sa...

Åh, lilla Tass. Men du ska se att det kommer gå bra.
Usch det är så jobbigt när ett djur (=familjemedlem) blir dålig.
Massor av varma tankar till er!