måndag 12 maj 2008

Nu har de gått några dagar.

Så fort en helg går.

Vi har varit ute hela helgen , solen är varm och vindarna goa, har varit runt lite, på lördagen var vi och hämtade vår tös i Kristiandstad, precis vad man behöverer årets varmaste dag, sitta i bilen i tre timmar.

Men de är okej, var inne på Helylle och handlade lite, så de är okej, så fick vi ju hem tösen med.

Har länge funderat på om jag ska göra en kofta från drops, de är ju lite bökigt att få tag på drops garner här hemma, så när jag nu hade chansen tog jag den, valde att göra den som den är på bilden , grå garner, lätt att ha ihop med annat.
Har redan börjat, fy på mej, har ju bara en ärm kvar på linnekoftan, de hade väl varit bra att göra färdigt den först, eller, inte jag inte utan pang på de, de är ju så skoj.

Köpte också ett babyalpakagarn som ska bli en sjal en dag, gillade färgen så mycket att jag inte kunde låta bli.

Har gjort färdigt mina majsockar, de är seduction socks från Interweave knits, rätt söt sock gjorde den i quiltas sockgarn från Sannsticks.

I fredags kom de ett doftpaket i brevlådan, de var från Lenis, jag var besökare nr 200, och de belönade Lenis mej med , Chokladte hur gott luktar och smakar de inte + att jag fick ett rör med fotbadskulor luktar gudomlig, ska bli skönt att använda.

Tack så mycket Lenis.

Så har de varit sen Tass fyllde år , tack för alla hälsningar till Tass , hon är så glad , men kan inte säja att de märks att hon blivit äldre, men de kommer de med, de är ju härligt med valp i huset.

Ha de så gott på er alla.

Eva.

13 kommentarer:

teresa sa...

Vad fina dina "seduction socks" blev!! Nyfiken på dina koftprojekt också, väntar på bilder...
Ha det skönt - lite kyligare idag?

Ulrcha sa...

Åhh, vilka härliga projekt. Det är koftan som påminner om Hanne Falenberg's Mermaid, eller?

Ja, inte är det roligt att sitta i bil i sommarvärme. Tur att du hade både tösen och garner som lockade.

Monika sa...

Hej på dej!

Tack för goa kommentarer hos mej. Vilka helt underbara sockar du stickat. Stickar du och säljer såna månne? ;o)

Vilket tålamod du måste ha för att få till det så där fint! Kanonfina!

Ha en fin dag!

Stora kramen

Monika

miaring sa...

Den koftan håller jag också på att sticka, med alpacka garn, direktimporterat från Peru! Jag rev upp det jag började på igår eftersom jag tror att mitt garn är aningens grövre än det i mönstret. Ska börja om ikväll med ett nummer mindre stickor.... Ska vi KAL:a koftan?

Katarina sa...

Åh, den koftan vill jag också göra!! Men nu har jag börjat på tre nya projekt den senaste veckan, så det får nog vänta.
Ha det gott i solen och ge Tass en klapp från mig. Missade ju födelsedagen.Men bättre sent än aldrig.

Bland garnnystan och sytråd sa...

Härligt att få hem sin tös! Jag skall få hem min mellantös den 7/6 från Uppsala, tur att loven kommer emellan så man får rå om lite. Roligt med nya projekt, du brukar ju ha en förmåga att ro vackra och svåra projekt i hamn.

Nina BF sa...

Koftan kommer att bli jättesnygg i ditt garn! Har själv funderat på den men mitt koftprojekt har ju nästan nyss blivit klart och det är lite tråkigt att sticka för mycket rätstickning. Ska med spänning följa ditt projekt!

Linda sa...

Hoppas att jag också får möjlighet att besöka Helylle en dag. Det verkar vara en så mysig affär med massa mysigt och fint garn. Som det du köpte! Ha det bra! Linda

Strumpstickan sa...

Fin Tass! Härliga garner!

Ullhärvan sa...

Det så klart att man inte kan ha bara ett projekt på gång, eller tre, eller tio, eller? Sockorna dina blev jättefina, jag tror jag ska leta garn och börja med mina i dag. Visst är Helylle en helt underbar butik, och Eva ger så mycket inspiration när man kommer dit! Ha det bra! Carin

miaring sa...

Hur menar du med omslag när du vänder? Blir det inte en extra maska då? Jag ska precis börja med första vecket. Jag stickar på 3:or nu...

miaring sa...

Hej,jag fattar precis, det ska jag prova ikväll. Tack för tipset!

Anki sa...

Vad mycket fint du har här!