torsdag 22 maj 2008

Jippie : (

Visst är det bra att vara snabb.

Titta här så duktig jag har varit, stickat hela bakstycket och nästan hel högra framstycket färdigt. Har stickat ihop delarna så jag slipper montera, BRA.

Då upptäcker jag att jag har missat lite på bakstycket, , hur glad blir man, de är bara till att riva upp.

SKOJ.

De är bara att gilla läget, tur att jag redan har koftor så jag slipper frysa.

Såg att man kan förbeställa Harmony stickor hos Garnhärvan, gissa om jag gjort de?

Ha en härlig torsdag.

Eva.

16 kommentarer:

Susilull sa...

Kan man bli galen eller?! Men som sagt, det är bara att hugga i igen - för den kommer garanterat att bli jättefin när den är klar!

Ha det så bra!

Cicki sa...

Så fin den ser ut. På bilden syns det i alla fall ingen miss men det räcker att man vet det själv. Sådan är jag också när jag syr. Jag petar hellre upp och gör om än genar. På något vis så kan man inte leva med fusket.

miaring sa...

Eva!! Var är det fel någonstans? Jag har granskat bilden och jag hittar inte. Jag tycker att min halsringning på bakstycket såg ut till att vara i smalaste laget men jag ser på din, att det stämmer nog. Smart idé att sticka ihop styckena! Det får hög placering på tipslistan.

miaring sa...

Eva!! Var är det fel någonstans? Jag har granskat bilden och jag hittar inte. Jag tycker att min halsringning på bakstycket såg ut till att vara i smalaste laget men jag ser på din, att det stämmer nog. Smart idé att sticka ihop styckena! Det får hög placering på tipslistan.

Bim H-D sa...

Hm, ja... Är man snabb så kan man åka dit ibland, hrm... Har idag repat upp det jag gjort på en sjal, suck... Men, den ÄR påbörjad igen... Men, inte ikapp än. Sovit istället och tränat ;)
Hm, de där rundstickorna drömmer jag om, suck... Och även 15cm strumpstickor. Men, det är andra utgifter så... får inhandla dem till dyrare pris, suck...
Må så grankott...

miaring sa...

Tror du att modellen är smal över ryggen? Jag stickar ju koftan till en kompis, skulle kanske kolla hennes mått... Det känns så bra att ha en stick-kompis!

Strumpstickan sa...

Synd men den kommer bli så snygg när du blir klar:)

Trevlig helg och tack för tips!

Åsa sa...

Så fin den blir. Koftor kan man aldrig få för många av.
Kram Åsa

LenaL sa...

Wow, så snygg den blir!!! Gillar egentligen inte Dropsmönstren, men när jag ser din blir jag jättesugen på att göra en sån också!

Ha det så jättegott i vårsolen!

Kram

teresa sa...

SÅ retligt!! Men värt det, för koftan blir ju underbar. Såg också att du stickar på koftan ur "Sticka feminint". Den står på min önskelista, den är också SÅ fin (koft-tokig som jag är). Ska bli jättekul att se dina koftor klara!

Storjägarn´ sa...

Dina stickor glöder :-) Va duktig du är!

Ulricha sa...

Oh, så förargligt... Fast jag kan inte se något fel på bilden. Det brukar kännas ganska skönt då man väl rivit upp, för då finns det ju bara ett alternativ: sticka om :-)

Du har fått en utmärkelse av mig. Mer om det på min blogg.

Ha det bra.

Bim H-D sa...

Hrm... jag skrev ovan att jag har froggat en sjal... gissa vad jag upptäckte när jag kom lika långt som till där jag froggade senast? hrm...
Må så grankott... sluta sticka?

Sussry sa...

Visst är det typiskt och alltid lika kul!
Hoppas det ordnat upp sig iallafall.
Kram!

Lenis sa...

Har en liten utmaning till dig på min blogg! :-)Hoppas du antar den!

Gillar din kofta skarpt. Funderar på att göra en likadan istället för cirkelkoftan jag lagt till handlingarna! Såg att drops börjat med stora storlekar, så vem vet!

Felet är det nog bara du själv som ser, för jag tror ingen annan gör det iaf.

Nina BF sa...

Så himla fint det blir! (jag kan inte se var du gjort fel...) Är den rolig att sticka? Jag är lite sugen på den.