torsdag 29 maj 2008

Junimuddar.

Blev så sugen på att göra Dödegöksmuddar, så jag letade upp lite silkealpaka för att prova.
Dom var roliga att sticka och de gick snabbt, perfekt sista minuten present. Kommer att gör fler par i olika garner. Var lite sugen på att göra en dödergökare och sätta lite band och en rosett i hålvarvet, men jag höll mej så länge, men tanken finns ;)


Har tyvärr börjat på ett par nya strumpor, har ju två par redan som jag inte gjort färdig, men de är ju så skoj att börja på nya , dom nya är så roliga att sticka, små flätor och hålvarv, de är junisockarna Clover från Stickameras Sockklubb. gör dom i Regia silk, ett helt underbart garn att sticka strumpor i, de kommer att bli fler.


Jag har fått den fina utmärkelsen av fler bloggare , det är Storjägarn , Bohusstickan och Sussilull som jag fått den av, jag blir så stolt och tycker att de är så skoj att ni uppskattar mej och min blogg.


Jag trodde aldrig att en blogg skulle kunna få mej att må så här bra, men de känns som om man fått så många nya "vänner och bekanta" genom bloggen, en del har jag pratat med i telefon , en del mailar jag med och en del har jag faktiskt träffat på riktigt.
De är så skoj, jag växer verkligen med bloggen och andra bloggare.

Till sommaren ska jag träffa fler och de ska bli så kul.

Nu piper ungnen, dags att ta ut bullarna, ha de så gott på er.

Eva.

5 kommentarer:

Ulricha sa...

Åh, vilka fina handledsvärmare. För att inte tala om strumporna.

Jag är redan anmäld till Goddessknits mysteriasjal. Vet du om det står någonstans hur mycket garn det kommer att gå åt?

Än så länge har jag ingen köpångest, men så har jag hållit mig inom min budget (med råge) :-)

Ha det bra.

Ulricha (igen) sa...

Jag hittade hur mycket garn det går åt. Det stod under Database när man loggade in på Yahoo-sidan för KAL'en.

Nettan sa...

Jag blev åxå sugen på att sticka Dödergöks muddar, men jag får väl vänta tills Junis sockar är klara. Visst var dom roliga att sticka. Och snygga blev dom. Ett jättebra mönster.Grattis till alla dina utmärkelser.

miaring sa...

Hej, hur mår din rätstickade kofta? Min vilar sig lite, jag tror att jag behöver prova den på henne som ska ha koftan. Den verkar så smal över ryggen och snål under armarna och jag vill inte behöva riva upp!

Sanna T Sköld sa...

Snygga Clover sockor. Mina ser nästan lika ut fast i en annan färg så jag har nog gjort rätt. Snygga muddar!!!