tisdag 8 juli 2008

Den växer inte

Hej

Min Pisjal växer inte, inser att jag har valt för små stickor, kommer att göra klart den och hoppas att den blir så stor att jag kan använda den. Har precis gjort färdigt del tre d och fyran d väntar. Måttbandet visar inch.
I dag tvättar min mamma mina trasmattorna som bor i köket, så då måste jag skura köksgolvet idag, tufft för de är varmt idag, men inget ont som inte har något gott med sej, de blir rent och fint i köket.Ha de gott på er.

Eva.

7 kommentarer:

Garnmoster sa...

Det är inte lätt att se hur stor din sjal är, men oavsett vilken storlek den än blir kommer den säkert till användning. I värsta fall, eller kanske bästa, så kan den alltid användas som finduk.

Nettan sa...

Även om den inte växer så blir den ursnygg.

Boel sa...

Jag tycker den ser fin ut jag och så vet jag ju att garnet är så mjukt så mjukt så.

Må så gott!
Boel

Monica sa...

Mönstret är ju jättesnyggt!

Bim HD sa...

Storleken sägs ju inte vara allt :) Men, lite liten blir den nog om den är endast 10inch efter tre ledtrådar... alltså lär jag - när jag hittar garnet - välja rätt grova stickor, eller?
Må så grankott... ngn som alltså just nu inte har något rätt garn att sticka med - den där färgen där var annars rätt underbar ;)

Britt-Marie sa...

När du blockar den blir den nog lagom ska du se, dessutom verkar sjalar osv alltid hitta ett perfekt användningsområde till slut. Färgen och mönstret är helt perfekta.

Gillar verkligen din levande tavla, vilken häftig grej.

Kram

DeAnn sa...

Beautiful!