lördag 4 juli 2009

På väg till Stockholm

Nu är de lunget för stormen, nä de kommer nog inte att bli nån storm men de är lungt, Tass och jag sitter hemma i trädgården, stickar och försöker vara så svala som möjligt, maken är på travet, V75, och bilen är fullpackad, när han kommer hem så ska vi åka upp till tösen.
Hon flyttar ju nu, hon flög upp i onsdags och nu så kommer vi efter med massor av saker, bilen är knökfull.
Hoppas att de kommer gå bra med att hitta dit, hon bor mitt inne i stan vi S.t Eriksplan, vi har fått låna en GPS och vi kör ju på natten , så de blir mindre bilar och "mycket"svalare.
Tänkte köra tillbaks på söndagkväll om vi inte är för trötta, vi får se.Detta är vad hon lämnar, vårt körsbärsträd som är 8-10 meter högt och varenda gren är full av bär. En kort tid kan man äta hur mycket som helst, gäller både fåglar och mäniskor =)


Jag har stickat klart en av testsockorna Pedigreed , tycker att den blir riktigt rolig, skoj att sticka nått att tänka på hela tiden =) stickar den i ett av Opals enfärgadegarner.


Har lagt upp och börjat på en bilstickning, en sjal av ett sockgarn som kommer från Garnkorgen kommer inte ihåg vad de heter har nog en lapp nånstans. De är ett påhittat mönster så jag kan inte göra fel =)


Titta in hos Pernilla så får ni se ett sött halsband som jag vunnit på hennes blogg =), kommer vilken dag som helst i brevlådan, de är otroligt sött. Tack Pernilla och grattis till alla dina besökare


Mitt i sommarvärmen har jag fått en utmärkelse inte utav en bloggare utan av tre, lyckliga jag.
De är från Ullfull , Rosenvante och ifrån Mia stickar . Tack allihopa.
Den ska skickas tillbaka till mina givare (givetvis ) och sedan till 11 andra.
De är svårt men de blir några som jag besöker väldigt ofta.

Hoppas jag kommit ihåg allt jag skulle säja och visa, annars så kommer jag igen med de lite senare.


Nu ska de bara tankas, sen ska vi iväg.

Ha de gott på er alla.
Vi ska köra försiktigt och ta mycket raster, för de vill Tass ha =)
Eva

8 kommentarer:

Rosenvante sa...

Hoppas resan går bra upp till Stockholm nu då. De där körsbären ser riktigt goda ut, undrar om det sitter kvar några när ni kommer hem, så inte någon nallat av alla för er.

Beatrice sa...

Vilken fantastisk skatt du har där i din trädgård =) Tur det inte är mitt träd för risken är överhängande att jag skulle spricka. Jag är en total körsbärstoka =)

Hoppas ni får en lugn tur upp till stora staden.

Marianne sa...

Hoppas att ni får en trevlig resa till Stockholm.

LenaL sa...

Så snygg sockan blev! Funderade ett ögonblick på att anmäla mej till att teststicka den också, men insåg i tid att jag har för mycket annat på gång just nu. Men läckra är de!

Ha det så jättehärligt i Stockholm!

Monica Hansen sa...

Tack:)

Pernilla sa...

Det känns lite dumt att hänget lossnade. Man måste använda superlim och jag tyckte att jag limmat ordentligt. Kul att du blev glad ändå.

marianne lundholm sa...

så fint du har på din blogg eva, så fina bilder, o så mycket fint stickat, gick resan till sthlm bra

Garntrollet sa...

Tack snälla Eva! Självklart skickar jag tillbaka den till dig, din blogg besöker jag gärna och ofta! Grattis till vinsten, jättesött halsband. Vilket varierande väder det var i Sthlm under helgen! :-) det är inte bättre idag: vi cyklade ut i strålande solsken och fick snabba oss hem under regn och åska.