fredag 28 december 2007

Så var julen slut.

De var denna julen de och jag märkte den knappt. Jag missade julen, var med på alla förberedelser, sen vaknade jag och den var över. Hur kan de bli så?

Jo ´, VINTERKRÄKSJUKA, hur roligt är de?

Kände när jag plockade fram maten att en huvudvärk kom krypande, mellan först och andra tallriken började jag må illa , när tomten kom varde bara att tacka för mej och ta spannen och gå. Sen vaknade jag upp sent på Juldagen och de känndes som en bulldozer kört över mej.


Men annars har de varit bra, Tösen kom hem brun och glad, full av historier att berätta, hon har gjort sin C-uppsats nere i Brasilien och varit där i två månader, skönt och ha henne hemma igen.


På Måndag kommer "den lille" hem från Thailand, han har luffat där sen den 11 september, så snart är alla hemma hos mamma igen.Vad har jag gjort då , jo min kalender loppa är klar, lite prålig och fin i kanten men vi har "trivts" rätt bra ihop över julen, hon kom till mej när jag inte mådde så bra, så vi får se var hon tar vägen, kan täkna mej att Tass vill ha henne som kompis, vi får se.

Fick den fina sock boken från Vogue The Ultimate Sock book när jag fyllde år, den är så fin.

Jag börjar med att göra ett par jag gjort förut, bara för att jag gillar mina gamla så mycket , mina bästa sockar, goa att ha på och jätteskoj att göra. De är Travelers sock #12 eller Estoninan socks , de finns två namn.


Har näsan i mönstret hela tiden men jag gillar de.

Håller också på med sjalen från Viktorian Lace Today, de går framåt sakta men säkert.

Har börjat på ett nytt par av Torgvante med lock , nu blir de av Visjögarn som kommer från Garnkorgen.

Tack för alla hälsningar på mitt förra inlägg, de där med att jag skulle ha gröna fingrar är helt fel, fråga maken han vet , de är bara de att dom blommor som jag "lyckats med" den sista tiden är sådana som mår bra av att man missköter dom, skulle egentligen bara ha sådana växter, men så är de inte, har en massa gänliga växter som ska vara tjocka och fina, så de är bara en lyckträff med dom andra.

Ulricha trodde att de kunde vara en glasört, har letat lite på de man kan inte hitta nån. Finns de nån som vet vad de är för blomma som blommar hos mej nu (den gula på förra inlägget)?

Nu får de va bra för den här gången.

8 kommentarer:

Sussry sa...

Inte kul att må dåligt! Hoppas att ditt nyår blir bättre än julen.

Här börjar vi också friskna till så sakteliga.

Sköt om dig!
Kram//Sussie

Åsa sa...

Åh vad tråkigt att vara sjuk och dålig när det är jul. Hoppas bara att de dina har passat opp lilla mamma och skött om dej. Magsjuka brukar ju smitta så du är väl den enda som är frisk till nyår.Ha det så jättegott nu och sköt om er. Kramar Åsa

Boel sa...

Stackars dig! Magsjuka och jul är ingen trevlig kombination. Önskar dig ett friskt nyår!
Tack för kommentaren om belöningar på min blogg det är på något sätt skönt att höra om andra som fått slita extra med sina barn och klarat av det (barnen har blvit vuxna och klarar sig bra menar jag).
Trevlig helg!

Monica Hansen sa...

Men stackars dig, Eva! Hoppas du kan njuta av lite go mat till nyår istället:)

Linda sa...

Oj vad trist att bli sjuk på självaste julafton. Hoppas du mår bättre nu! Gott slut och gott nytt år!

Pia sa...

Åh, så fin din loppa är, en riktig 80-talsdiscoloppa!!!
Ha det gott och önskar dig en fin nyårshelg!

Ulricha sa...

Här ser du vad jag tror att du har (samma blomma som jag har):

http://sv.wikipedia.org/wiki/Glas%C3%B6rtskaktus

Glasörtskaktus!

Usch, vad tråkigt att vara sjuk över julen. Hoppas att du är bättre nu och kan ha det bra över nyår. Trevligt att få träffa dottern.

Ha det bra. Ps. Supersnygg kalenderstickning. Det har varit roligt att se hur olika allas ser ut. Och sockorna ser snygga ut! :-)

Lilla-Anna sa...

Hej

Tråkigt att vara sjuk, garnreor är ju alltid roliga. Ang garnet till filten i min blogg så är det köpt på Sticka lätt i fbg.

Krya på dig..
//Anna