torsdag 20 december 2007

De är mycke nu

Hej på er
Nu har jag och göra, vi renoverar ju vårar hallar och trappan, just nu torkar absolut sista målningen av golven och trappan, sen kan vi börja röra oss i huset igen, har inte gjort någon städning alls ännu, alltså inte städat sen vi började renovera, de blir som om inget är lönt när man håller på och fixar nånstans i huset, de är ju ändå så rörigt.
På söndag kommer dottern hem från Brasilien, så den dan vill jag inte hålla på att jula, så allt får vara färdigt på Lördag, så de så, de som inte är gjort då blir inte gjort. Så nu blir de två tuffa dar, tror jag börjar med lite stickning för att komma i form:-)
Har börjat på en sjal ur Vitorian Lace Today, det blev "Two sampler shawls". gör den i ett garn som jag hittat på loppis, antar att de är någo form av merinoull, betalade hela tio kronor för den så de är säkert kvalite, men de är så att jag har lite att göra i alla fall.
Nu ska jag sätta på ungnen så att skinkan blir klar för provsmakning framåt kvällen.

5 kommentarer:

Agneta sa...

Låter som en bra start av storstädning i hsuet med en stickning. Smygstart liksom:-)

LenaL sa...

Instämmer till fullo med föregående talare! Det är inte nyttigt med rivstarter, bäst att ta det lugnt och låta motorn bli varm i lugn och ro innan man sätter igång. Och vad värmer upp bättre än lite stickning?

Låter spännnande med dotter som kommer hem från Brasilien. Bor hon där eller bara varit en sväng dit? Låter väldningt exotiskt och spännande, vilket som!

Ha det jättegott och hoppas att du och de dina får en riktigt skön jul och ett gott nytt år!

Kram!

teresa sa...

Ser fint ut!
Nu måste jag titta i min Victorian Lace vad det är för sjal. Farligt, blir alltid sittande alldeles för länge med den boken - den är underbar.

Lilla-Anna sa...

Den boken är underbar, det är så mycket man vill sticka. Jag är imponerad av alla spetstickerskor som stickar vackra sjalar.

Metta sa...

Så förståndigt att börja med litet stickning, som är bra mycket roligare ån städning.

Den nya sjalen ser trevlig ut och garnet var ju prismässigt ett fynd.

Önskar dig En riktigt God Jul. /Margareta