torsdag 17 april 2008

Torsdag

Hej

Nu flyger jag igen, har varit på stickcafe, de är ju så skoj, igår stickade jag på Juno, den har kommit till de stadiet attt man kan ta med den på cafe.
Har nålat uppsjalen på en pall för att ni ska få se, lägg märke till den vackra sjalnålen som kommer från Helena , de ryktas om att hennes nålar och stickmarkörer ska börja säljas på Garnhärvan de vore ju bra så alla får chansen att köpa hennes fina alster( Obs, de är bara ett rykte).

Här kommer en bild på bara sjalnålen, den syntes inte så bra på de andra kortet.

Däremot fick Firestarterstrumpan bara komma upp på bordet och vända, de är ingen cafe stickning, har börjat intagningen på hälen, så de börjar röra på sej nu.
Men den måste vara dunderskön när den är klar för att jag ska göra den igen, så mycket krångel för egentligen ingenting, jo de blir ju en strumpa.


Maken har börjat fundera på att göra iordning på altanen, den ligger i vintervila nu, alla saker och möbler skruvas ner och läggs under preseningen på hösten för att vara redo för nästa sommar. Det är verkligen ett vårtecken om något, ett annat är att gatukontoret var ute och körde med sin sopmaskin och städade gatorna, härligt nu är det vår.

Ha de nu så gott på er, nu jag krypa upp i soffan med mitt sticke och titta på film med min lille sjuke son , typisk när man är sjuk film, Notting Hill (34 gången).

11 kommentarer:

Helena sa...

Hej Eva1
Ryktet är sant:) från och med nästa vecka finns mina nålar och stickmarkörer hos Anette på Garnhärvan. Så fantastisk din ML sjal blir, själv så fastnade jag på inledningen, fattar inte hur jag ska öka innan jag börjar på mönstret... Kan bero på att jag är knallsjuk i influensa och inte har någon hjärna som funkar för tillfället..

Strumpstickan sa...

Vilken mysig altan:)

Eva S sa...

Visst är det ett vårtecken när kommunens sopmaskin kommer och sopar gatorna. Fin sjal du stickar och den strumpan!! Må gott.

Skugga sa...

...men visst blir strumpan fin! och visst kommer det att bli härligt att kunna sitta där på altanen omgiven av härliga ullgarner i alla de färger! önskar bara att jag hade en så mysig altan att sitta på jag med:)

Annika sa...

Hej Eva! Sopmaskinen va även här hos mig igår =)) i Kalmar! Tänk va den ligger i =))

Jag älskar verkligen Notting Hill - kan se den om och om igen!

Kram Annika

LenaL sa...

Så fin Juno blir, underbar färg dessutom! Sockan ser go ut också. Det där med tå-upp har jag inte försökt mej på än, ser spännande och lite klurigt ut. Kan hälen verkligen bli riktigt som den ska på det sättet???

Ha det så jättegott i helgen, hoppas du får njuta riktigt ordentligt av vårsolen!

Monika sa...

Hej!

Skicka ett mail till

villervallans@yahoo.se

så sänder jag dig en inbjudan.

Kram på dej!

Monika

Metta sa...

Ser också fram emot att kunna ta med min Juno till stickcafét. Var där igår och upptäckte att jag bara hade stickningar som kräver 100% koncentration och det är en omöjlig sak bland alla trevliga och glada stickerskor på cafét. Det blir bara fel och så får man repa upp.

Kul med utökat sortiment hos Garnhärvan. Vi får nog snart göra en utflykt dit.

Ha en skön helg önskar Metta

Boel sa...

Så fin din Juno blir!! Garnet är så fint i färgerna.

Nothing Hill kan man väl inte se för många gånger? Eller många andra Hugh Grant filmer med för den delen.

vi hade sopmaskinen här i veckan och det är ett vårtecken (fast också ett tecken om att det är dags att putsa fönster).

Hoppas du har en skön helg!
Boel

Tina sa...

Åhh så snygg sjal, var finns alla dessa vackra mönster? Tror att jag oxå skulle vilja prova på en sjal.
Kram Tina

Kerstin sa...

Så fin din Juno blir! Måste nog starta min snart. Sockorna ser också väldigt fina ut men man kan se att de inte är några stickcafé sockor.

Själv tillbringade jag mesta tiden på förra stickcafét med att rätta fel jag gjort på slutet vid cafét innan :-).