måndag 20 april 2009

Här händer ingenting

Jo våren är här, de växer så de knakar, blir bara mer grönt för varje dag som går.Maken har gjort iordning uteplatsen och oljat altanen,
nu saknas bar dynor och lite gardiner, så är vi beredda för att börja njuta av våren och sommaren, behöver bara lite värme upptill.Men på stickorna inget nytt, längtar efter något skoj att sticka något som verkligen tar tag i mej, som de är nu så håller jag bara på med sånt, som visst är roliga men inte jätteskoj, förstår ni vad jag menar.

I går rev jag upp 60 varv på en sjal i tunnt garn, de blev inte bra, de är de vita i mitten, så behöver jag en liten väska att ha hundgodis, bajspåsar och koppel i, den virkar jag i ett grovt lingarn , till höger i bilden.


Under allt ligger den gröna tröjan, stickad uppifrån och ner, men de känns somom inte garnet kommer att räcka så den är inte skoj, så har jag börjat på ett par vantar i tvåändsstickning ( de röd vita ), av dom får jag så ont i händerna så jag kan bara göra ett par varv om dan, rolig stickning min inte så skoj att ha ont.


Är ute på nätet och letar roliga projekt, är de nån som har nån go ide , så hör av er =)
Min klematis växer så in i norden, man kan nästa se hur den blir längre för var minut som går.

Tack för alla komentarer om min Swallowtailsjal, och visst stämmer de den är större än mönstert, jag ökade på några varv för att få den lite större, tror att jag gjorde 19 löv istället för 14, ökade med tio maskor i stöten för att få de att stämma med nästa diagram.

Njut
Eva.

6 kommentarer:

Anna sa...

hej, jag känner igen mig. visst är det tråkigt att repa upp, börja om men det brukar bli bra i slutändan... jättehärlig uteplats ni har...

Bim HD sa...

Hm, här är det inte lika grönt, nä. Och skiner solen så blåser det istället isande vindar, brrr. Ja, klä sig i täckbrallor osv i norr är väl ok, men inte här :(
Hm, den där möbeln på altanen... undrar om det inte är samma som vår? Först var den obehandlad, sedan oljad, sedan brunlaserad och nu... röd ;) Får se hur länge till den hänger med - och hur den kommer se ut då - nästa gång ;)
Må så grankott...

Monica Hansen sa...

Det var en rolig idé.. bajspåseväskor:)

Nata sa...

Ha-ha, jag gillar också "in i norden", men här i norden har det inte börjat växa så. Än Men vår är det!

Evalinah sa...

Jag vill åxå hitta nåt så där jättekul att sticka men det blir mest funderingar.
Annas Axelvärmare verkar fin, men jag kan inte bestämma färg.
Ska in å kolla Yll&Tyll´s sida, dom brukar ha kul saker. Har sytt en tunika, den blev jättefin!

Ha det så bra!
Evalinah

Call design sa...

Ibland är de där UFO projekten så tradiga att slutföra men lika kul är det när de sedan är färdiga. Tror stor säkerhet att du kommer hitta något nytt projekt igen som biter tag i dig!