måndag 8 december 2008

Efter helgen

Ja, de har varit helg igen och de har inte hänt så mycket på bloggen, den lille sonen har varit hemma och de gör att min data tid krymper , sen har de varit en del aktiviteter som gör att jag inte hunnit med heller.

I Lördags var de Stickcafe på Fribergs i Halmstad, de var Sandstickorna som träffades, vi hade som Tema sockstickning.

De var skoj att få träffa Evalinah som kom ner från Långaryd för att träffa oss, och besöka den nya stickbutiken Madebyme.

Sen har de varit mycket idrottande, har både åkt skidor och provat på lite skiddskytte, handboll och en del fotboll, de är en härlig tid nu, ialla fall för oss sporttokiga =)
Som vanligt har Tass och jag varit ute på våra rundor och kollat läget.


Hur gör man när man lyfter på ett öra så där?Stickat har jag gjort också, men jag har inte nån riktig gaist för de, saknar en rolig stickning, nått som jag verkligen vill.

Har gjort en av två pulsvärmare, de är Nina Sagulin som gjort mönstret, har tänkt att piffa till den a´la Dödergök, lite sidenband, antagligen svart.Issjalen växer stadigt, var tvungen att sticka över den på två rundstickor för att kunna ta en bild på den, just nu är den 60x60cm och jag har bara gjort klar del 2, de kommer tre till, tur att jag har mycket garn kvar =)Idag kom de en lapp om att de ligger ett stort kuvert och väntar på mej på Maxi, antar att de är mitt julklappsbytepaket, kanske bäst att de får ligga kvar till jul, annars så kan jag nog inte hålla mej.

Nä jag bara skojar, ska hämta de i kväll.


De börjar att bli dags att börja jula nu, får väl sätta mej och planera lite , göra några listor, gillar listor, har till om med lite gamla listor jag kan titta på.


Men i dag ska jag bara planera, inget aktivt arbete, är ju lite trött efter allt idrottande i helgen.

Ta de lungt på er, ingen julstress, de blir jul hur vi än gör.
Eva.

5 kommentarer:

Fru P sa...

Du har så rätt, Eva...julen kommer och går vare sig vi vill eller inte! Men bäst att snabba sig med sitt egna julklappsbyte...
Simma lugnt!

Fru P sa...

Du har så rätt, Eva...julen kommer och går vare sig vi vill eller inte! Men bäst att snabba sig med sitt egna julklappsbyte...
Simma lugnt!

Lena sa...

Den mudden var fin. Finns mönstret i Sagulins nya bok, eller? Lycka till med jullistorna önskar jag som prickat av alla punkter på tisdagslistan! /Lena

Eva S sa...

Den sjalen lovar gott. Måste bli hiskligt långa varv på slutet!
Du har så rätt
Ta det lugnt i julstöket så finns det lite krafter kvar till helgen
Må gott

MonicaHansen sa...

Världens sötaste Tass!