tisdag 8 september 2015

Välkomna hit där de inte händer så mycket...
Ni vet, inga nya blogginlägg på väldigt lång tid. Men idag då händer det =)


Vi är lite sjuka, eller vi de är jag nu. Men på bilden så var de Tobbe (maken på de här stället) som var sjuk först och sen smittade han ner mej. 
I alla fall så har vi knepiga hundar....
 Ja lite småknepiga. 
Tosca sitter på Tobbes mage bara för att han nyser, så fort han nyser så kommer hon springande och ska rädda honom från den hemska nysningen. Så de sista dagarna har hon värmt hans mage rejält. Då kan man ju tycka att nu när jag är förkyld och sitter och nyser så borde hon sitta hos mej  och värma magen. Men inte, jag sitter ensam och nyser.....

Annars så har Tosca kommit på att de är skoj att jaga, jaga allt,,,,
Här är en bild när hon försöker se hur kaninerna har de hemma hos sej. Hon sa att de var mörkt och att de luktade fantastiskt gott. Inte vet jag men så kan de vara.
Stickar gör jag ju en massa både framlänges och en del baklänges, men mest fram.

För ett tag sen så var jag i Laholm och fick träffa en Bingestickerska ifrån Våxtorp, hon har fått lite problem med synen och jag har fått äran att försöka montera ihop den här koftan som hon har stickat. Ops, jag får ta hjälp av Bingestickerskorna i stan som har en massa kunskap om hur man gör. De är Laholmsblomma-mönster på sticket. De gäller att ha tunga rätt i munnen när de ska klippas.
Just nu så stickar jag i ett nytt garn från Geilsk.dk garnet heter Geilsk Sommer och är en blandning 40% bomull 40% Rami (Kinagräs släkt med nässla) och 20% Hampa.
Ett härligt och rejält garn, jag stickar en modell som heter Rundvisning. Förhoppningsvis så kommer de bilder senare.


 Må gott alla och sticka lugnt
=)
Eva


2 kommentarer:

Rosenvante sa...

Jag tänkte nämligen höra av mig till dig men läste ju att din man var sjuk så då var det liksom ingen ide. Så åkte du när jag var där och kom när jag åkte igen, ja så kan det bli ibland tyvärr. Krya på dig nu.

Eva i Halmstad sa...

Hoppas att ditt besök i stan var bra. Var du inom vår nya fina garnbutik, Nystan o Härvor?
Kanske ses vi på årsmötet i februari.
Må gott
🐾
Eva