Tack för din kommentar ang. mina stickade flätor! :-)
Men de är faktiskt vingliga, antagligen pga. att jag stickar löst.
Åhh, vilken härlig svamphög! Om du gör soppa med färska kantareller (bara fräst lök, vitlök, svamp, svampbuljong och grädde, salt och peppar) så är det helt magiskt att skvätta i någon matsked med vitt portvin, vi har Offley, för soppan blir himelsk!). Vi brukar dryga ut med lite färska champignoner också.
3 kommentarer:
Mums! Fram med pannan och smöret och... *skrattar*
Tack för din kommentar ang. mina stickade flätor! :-)
Men de är faktiskt vingliga, antagligen pga. att jag stickar löst.
Åhh, vilken härlig svamphög! Om du gör soppa med färska kantareller (bara fräst lök, vitlök, svamp, svampbuljong och grädde, salt och peppar) så är det helt magiskt att skvätta i någon matsked med vitt portvin, vi har Offley, för soppan blir himelsk!). Vi brukar dryga ut med lite färska champignoner också.
Jösses, vad mycket svamp!
Vad gott... mums
Skicka en kommentar